den tjugonionde

Började dagen med en rejäl och välbehövlig sov morgon då jag inte började fören vi halv ett. Från när jag kom hem igen har jag bara tagot det lugnt framför tv och städat mitt rum. Just nu befinner jag mig på mitt rum och lyssnar på musik och kollar på lite bloggar och ska snart sätta på ett avnit av ugly betty. 
 

I went from zero, to my own hero


Onsdag

Ursäkta för den dåliga uppdateringen men har varken haft något att skriva eller tid. Skolan började i fredags och det är där och på träningarna som jag har spenderat nästan hela dagarna. Under helgen spelade jag säsongens första match och i lördags vart jag bortbjuden på middag hos några kompisar till familjen. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen och kolla på det senaste avsnittet pretty little liars.

den fjortonde

Under dagen har jag först spelat äventyrsgolf på hälla med mina kusiner. Efter det åkte jag och klippte mig och sedan direkt till min träning och efter det tränade jag med div 1. Nu har precis duschat och ligger nu i sängen och ska kolla på ett avsnitt av Twisted innan det är dags att sova.
 

10 things

10 saker du vill göra innan du dör: Simma med delfiner, åka till hawaii, bo utomlands, fira jul och nyår i new york, surfa, skaffa en hund, åka till Afrika, klipphoppa, krama en apa, stå i två länder samtidigt. 
9 saker om dig själv: Jag tycker varken om ost, smör eller grädde, Jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden, Jag har alltid velat åka till Hawaii, Min favorit djur är delfiner och apor, Jag har spelat blockflöjt, Jag har gått i friidrott, fotboll och innebandy samtidigt i flera år, Jag älskar pastasallad, Jag har bott i samma hus hela mitt liv, Jag gillar inte ketchup.
8 kändisar du tycker är snygga: Zac efron, ian somerhalder, Anton Ewald, Alex pettyfer, Channing Tatum, taylor lautner, zayn malik, francisco lachowski.

7 saker du saknar: Italien, USA, att åka snowboard, Att ligga på standen utomlands, Min gamla klass, att spela innebandymatch, 

6 saker du vill ha: Resa till Hawaii, långt & fint hår, en nergrävd pool, nya kläder, nytt rum, 

5 saker du aldrig skulle vilja göra: Bada med hajar, Äta småkryp, Bli en politiker, hålla i en spindel, Bada i svartån.

4 gamla favoritlåtar: Taio Cruz - break your heart, Ne-Yo - so sick, Iyaz - replay, Akon- beautiful

3 du har köpt den senaste månaden: Mobilskal, glass, linne.

2 minnen jag aldrig glömmer: Italien 2013, Dana cup 2009.

1 sak du älskar: Innebandy.


söndag

Dagen har spenderats här hemma med städning på schemat, vilket även fortsätter i morgon. Har också hunnit med att åka till team sportia och kollat lite på friidrotts vm, speciellt Bolt. Nu ska jag bara ta det lugnt här hemma med film och popcorn.

RSS 2.0