Dear Johnkram /johanna

ny designNu har jag äntligen fixat en ny design och  jag hoppas ni gillar den.

Dagen fick lite ändrade planer. Min sysling blev sjuk så jag åkte och tränade i stället. På vägen hem stannade jag och pappa även på någon kinaresturang, det var länge sedan men gott vare.

kram /johanna

påsklov

Idag är det äntligen fredag och jag slutade elva idag pga instälda lektioner, chill. Nu har jag även lov i en vecka vilket ska bli skit skönt. Nu ska jag bara ta det lugnt och fixa lite på den nya designen och senare ikväll skippar jag träningen och åker hem till mina syslingar istället eftersom de har fyllt år.


blden har ni sätt förut...

kram /johanna

inspiration american flag


weit

pisa prov :(

Har precis kommit hem från skolan. Idag har jag gjort pisaprov hela dagen, inte det roligaste precis. Nu ska jag försöka göra klar min kemi inlämning och sen har jag inga läxor kvar att göra fören efter lovet, skönt. Vi ses senare!kram /johanna

måndag

Kom hem från skolan för en stund sedan. Hade elevensvaldag idag och jag hade önsta galan vilket betyder att jag fick planera inför min skolas gala. Nu ska jag kolla på Vampire diaries och lite senare ikväll blir det träning.


weit

kram /johanna

söndag

hej allihoppa, dagen har spenderas med innebandy. Först har jag spelat en match mot köping och vi vann med 3-2. Efter det åkte jag direkt till Rönnbys dammatch där jag var sargvakt och de förlorade på straffar.

Slänger in fyra bilder från igår när jag och min familj var hos några kompisar till familjen.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

kram /johanna

On my way homeÄr just nu påväg hem från skolan. Gick till kiosken innan jag cyklade hem och köpte året första glass. nu ska jag njuta av det fina vädret och att det är fredag.

Kram /johanna

...felstavning jag vet...

inspiration


/johanna

Here without you

Sitter just nu i min systers rum och kollar på när hon städar. Hela förmiddagen har jag städat och är äntligen klar nu. Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra någonting och lite senare har jag match.
kram /johanna

It's friday!

Sitter här i min rosa one piecie och har precis duschat. Dagen har spenderas i skolan och sen har jag även tränat. Nu ska jag inte göra någonting fram till nio då criminal minds börjar, vi ses i morgon!kram /johanna

sneak peekSitter just nu och håller på att fixa på en ny design, äntligen. Jag har tröttnat ganska mycket på den jag har nu. Jag har suttit och fixat på den här nästan hela eftermiddagen vilket är en anledning till varför jag inte har bloggat.

kram /johanna

God morgon

Sitter här i min säng och gör typ ingenting. Glömde bort att jag har sovmorgon idag till tjugo över tio och nu kan jag inte somna om. Nu ska jag plugga lite på hemkunskapsprovet jag har idag och senare blir det nog gossip girl.kram /johanna

Påväg till träning

image description

Älskade väderSolen skiner och jag börjar verkligen få vårkänslor, äntligen.

Dagen har väll vart som alla andra dagar i skolan och nu ska jag bara chilla och njuta av det vackra vädret fram till sex eftersom att då har jag träning.

kram /johanna

Söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt och även spelat match mot arboga. Vi vann med 7-0 och själv stod jag för 4 av dem. Eftersom det inte är wallander på tven ikväll får jag nöja mig med en film jag har hemma så jag ska kolla på någon nu.

image description


kram /johanna

melodifestivalen

image descriptionimage description

Sitter med mamma i hennes och pappas rum och kollar på melodifestivalen. Julia och hennes kompisar har ockuperat tven där nere så vi får nöja oss med mamma och pappas lilla tv.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har spelat match mot kungsör. Vi vann med 7-2 vilket betyder att vi har vunnit div 3 serien men vi kan tyvärr inte gå upp till div 2.  Aja nu ska jag fortsätta med att kolla på melodifestivelen och heja på loreen, västerås you know.

kram /johanna

...

image description
kram /johanna

Happy birthday sister!

Hola amigos, Idag är det äntligen fredag och jag sitter här nyduschad i min rosa one piecie. Idag i skolan har jag spelat innebandy dm och vi vann alla matcher, har dock ingen aning om det är någon fortsättning eller nått sånt.

Lite senare kommer släckten hit eftersom min syster fyller år idag. Nu ska ta och chilla ett litet tag till sen måste jag städa mitt rum och fixa mig lite.

image description

kram /johanna

DIP DYE


weit

/johanna

mot träning

image description

KONY 2012


Tisdag

Har precis pluggat klart för dagen och ska snart kolla på top model sverige eftersom jag missade det förra veckan, as usual.

Idag i skolan var vi först på teater med klassen, den var inte speciellt bra. Efteråt lunchde jag på subway tillsammans med emma och ina innan det var dags att ge sig i väg till skolan igen. När jag kom hem några timmar senare var det bara att börja plugga och nu kan jag i stort sätt hela provet som jag har på fredag, dukitg flicka.kram /johanna

inspiration


weit

Måndag

kom hem från skolan för ett tag sedan och sitter här och ska snart kolla på gossip girl. Vid sex blir det även träning.kram /johanna

söndag

Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att jag har åkt till erikslund med mamma och pappa och även färgat mammas hår. Just nu håller jag och min syster på att städa min garderob, vilket verkligen behövs haha. Klockan nio sen blir det wallader, vi ses imorgon.


(random bild)

kram /johanna

LIke my style


Kom hem från Mora och Bjursås igår kväll och idag har jag inte gjort något speciellt. Har fixat design till min syster blogg och bara tagit det lugnt. Nu ska jag kolla lite på gossip girl vi ses senare.

kram /johanna

RSS 2.0