i husvagnen

sitter här i husvagnen med linnea och äter popcorn. idag har vi inte gjort så mycket har mest varit ute och fotograferat. har inte så mycket att skriva men här kommer lite bilder från dagen på mej, linnea och min kusin matilda.







Pussssssssssssss /johanna


melodifestivalen

har precis kollat klart på alla bidragen, ingen va specielt bra enligt mej. inte för att jag kollade så mycket satt mest och spelade spel på min ipod. va ju ganska tråkigt att sitta själv pappa kollar inte på melodifestivalen och det är ingen annan hemma hehe. nu ska jag kolla lite bloggar och om ni har lust kan ni skriva era bloggar och så tittar jag på dem och kanske slänger in en kommentar och sen så får ni ju inte glömma att anmäla er till veckansblogg längre ner.


bild i repris

Pusssssssssss /johanna

rubrikk

sitter här uppe på mitt rum och har precis packat klart äntligen haha. i morgon åker jag pappa och linnea min syssling till min husvagn uppe i bjursås och åker skidor. mamma, jocke och julia är redan där, de åkte dit i fredag men eftersom att jag skulle fotbollsgrejsen idag som jag ändå inte kunde gå på haha. uppdateringen kommer nog inte vara så bra men vi har faktiskt fixat två internet grejser med oss eftersom att julia envisades om att hon skulle ha med sin dator så hon och amanda kunde hålla på med nått haha. nu är maten klar så jag ska väll gå ner och äta men glöm inte att anmäla er till veckansblogg och sen så kanke det kommer ett inlägg i morgon innan vi åker vem vet ?:P


Pussssssssssssss /johanna

svar på tal



svar: jag är 14 år, fyller 15 den 13 juli och jag spelar både fotboll och innebandy men i innebandyn spelar jag i rönnby ibk och i fotbollen gideonsbergs if.

pusssssssssss /johanna

lördag

sitter här och gör inget speciellt. känner mig bättre nu men har fortfarande ont i huvudet och halsen så jag kunde inte gå på fotbollsgrejsen och sen så kommer jag väll antagligen inte spela matchen i morgon heller bläää. har inte så mcyket att skriva men skriver väll mer ikväll och glöm inte att anmäla er till veckansblogg.

Pussssssssss /johanna

fredag

idag är det äntligen fredag men jag ligger här i soffan och är sjuk:( ska kolla på twilight snart och efter det blir den new moon tror jag hehe. bloggen har inte vart så bra på sista tiden eftersom att jag har vart eller jag är sjuk nu också och har därför inte haft något att skriva om. men i morgon om jag mår bättre ska jag på en grej med fotbollen och sen på söndag har jag match om jag är frisk. sen åker jag till bjursås med min syssling linnea och min familj såklart. har sportlov nu hahha fast man kan säga att jag fick mitt lov redan i tisdags eftersom att jag har vart sjuk haha. nu är iallafall resten av min skola på björnön och åker pulka så det va faktiskt ganska skönt att vara sjuk idag hehe. aja nu börjar filmen.
glöm inte att anmäla er till veckansblogg i inlägger under.


Pussssssssssss /johanna

veckansblogg


torsdag

är hemma idag också, ligger här nere i soffan och kollar på film typ blondner har roligare eller nått sånt. nu ska jag fortätta med filmen.


Pussssssssss/johanna

fixat lite i designen

har fixat lite till på designen nu, bland annat så har jag bytt profil bild och fixat kommentars rutan så nu är den inte lika konstig längre så nu tycker jag att ni ska kommentera lite haha. resten av dagen har jag legat nere i soffan och kollat på tv och sånt.


Pusssssssssss/johanna

sjuk

ligger här nere i soffan och kollar på tv. är sjuk idag också. efterspm att jag har så tråkigt så kan väll alla skriva sina bloggar så läser jag dem och kanske slänger in en kommentar.

Pussssssssss /johanna


ny design igen



ny design igen, tyckte den andra var för irriterande hahah.

Pusssssssssss /johanna

ny design



ny design som ni kanske ser, blev inte så jätte nöjd och de kommer nog antagligen vara tillfällig. idag är jag ju sjuk som jag sa i förra inlägget och har typ bara legat nere i soffan och kollat på tv. känner mej inte så jätte pigg just nu så det kanske inte blir skola imorgon heller och sen så blir det att gå och lägga sig tidigt idag också.

Pussssssss /johanna

sjuk

ligger här nere i soffan och kollar på my best friends girl eller nått sånt. är hemma från skolan idag eftersom att jag är sjuk. skulle spelat dm match för 95orna också men nu kan jag ju inte spela :(


pussssssssssss/johanna

måndag

sitter här och har precis ätit, håller på att fixa lite designer till några kompisar. snart drar jag i väg på träning och sånt. har inte så mycket att skriva nu.



Pussssssss /johanna

söndag

sorry för den dåliga uppdateringen idag men har inte orkat. imorse spelade jag match mot rönnby svart, vi förlorade med 2-0. sen kom mormor och morfar hit och vi gjorde inte så mycket. just nu sitter jag här och håller på att fixa fridas blogg.



Pussssssssss /johanna

melodifestivalen & pizza

nu drr jag snart till mina sysslingar och äter pizza & kollar på melodifestivalen tror jag.


Pusssssssss /johanna

just nu



Pussssssssssss /johanna

lördag

har precis fixat ellinors design ni får kanske se den snart. glömde skriva igår att jag tog hål i örat. gjorde ondare än vad jag trodde men det gjorde inte så jätte ont. asså jag hade redan ett i varje öra men jag tog ett brevid det ena och ett där uppe som typ alla har. idag vet jag inte vad jag ska göra men blir väll melodifestivalen i kväll iallafall.



Pusssssssss /johanna

fredag

hejhej !
sitter här nere i vardagsrumet med emma, frida, tova, frida och julia och har precis tittat på en film och ska kanske kolla på en annan film. idag efter träningen tog jag och emma bussen till ica och köpte godis. vi tog den sista 17 bussen och sen så skulle vi ta 98an hem och så satt vi vid busshålsplatsen i typ en timme och sen så säger emma, går äns 98an här jag ba nej :O. sen fick vi går till maistro och vänta där i typ 40 minuter :O lyckat.


pusssssssssss /johanna

torsdag

sitter här och gör inget specielt. i morgon efter skolan blire stan och jag kanske ska ta hål i örat, har redan ett i varje men ska ta ett brevid det ena och ett högre upp som typ alla har. vågar inte :S efter stan blire träning och sen kommer emma och frida hit och äter tacos och godis och massa annat. sen sover emma här så det blir nog inte så mycket uppdatering imorgon.


jag, frida & emma(L)

Pussssssss /johanna

torsdag

kom nyss hem från skolan. skolan va väll som vanligt inget specielt eller nått. håller på att städa mitt rum vilket verkligen behövs. imorgon kommer emma och frida hit eftersom att emmas pappa har fest och mina och fridas föräldar ska dit. vi ska typ laga tacos, äta godis och ha kul :P sen så kanske de sover över vi får se.



Pusssssssssss/johanna

beställt!



Pusssssssssss/johanna

hemma

kom hem för ungefär en och en halv timme sen. Det va väll ganska kul vi typ gick runt och gjorde massa grejer och sen på kvällen eller aa senare iallafall så var det massa som sjöng och sånt. på stan idag hittade jag bara en tröja från monki men här kommer den.



Pusssssssssss/ johanna

godmorgon

sitter här och håller på att göra mig iordning. vid tolv ska jag ner på stan med aleks och sen blire vidare till skolan. har inte så mycket att skriva.




Pusssssssss /johanna

ny design snart

nu har jag pluggat klart för dagen och ska snart kolla på csi miami. håller på att fixa min nya design nu också :D fast fixar den på en testblogg som jag har :P nu ska jag fortsätta med designen.

älskar den här bilden (L)

Pusssssssssss/johanna

tisdag

kom hem från skolan för typ en timme sen och sitter här och pluggar. hoppar över träningen idag eftersom att jag har ont i foten och måste plugga. imorgon börjar jag tre. vi ska typ göra något med apalbyskolan. innan det går jag på stan med aleks och sen ska hon också fixa praoplats. vi ses.


Pussssssssssssss /johanna

godkväll

hejhej!
sitter här och har precis gjort klart min idrottsläxa, två tjocka häften och idrottsskador och sånt. tog inte lika lång tid som jag trodde faktiskt och sen så handlade ju det också om stukade fötter som jag har haha. träningen idag gick väll sådär, gick av efter halva eftersom att jag inte mådde nå bra men mår bättre nu.

bild från i sommras, saknar (L)

Pusssssssssss /johanna

godmorgon!

har precis gjort mej iordning och sitter och vänter på att vi ska åka. Igår vare ju solsidan, lika kul som vanligt. har inte så mycket att säga.



Pusssssss/johanna

skriv din blogg?

sitter här och pluggar, ska snart kolla på solsidan som börjar klockan åtta. idag har jag inte gjort så mycket, har bara följt med mamma & pappa och kolla på ett hus och sen har jag ju spelat match.

kommentera vad din blogg heter och jag läser den,kanske slänger in en kommentar samtidigt !



Pusssssssssssssss /johanna

sura-rönnby

sitter här nydushad och pluggar kemi. väldigt kul eller inte. idag spelade vi iallafall match mot sura, vi vann med 6-1 gjorde ett mål och en assist. nu ska jag fortsätta med pluggandet.

Pusssssssssss /johanna

rubrik

sitter här och väntar på att maten ska bli klar, sen blire nog mat framför melodifestivalen. hoppas det är bättre låtar idag än förra gången. tyckte ingen va specielt bra förra gången. glömde skriva i förra inlägget att jag typ har stukat foten, eller jag vet inte om den är stukad men ont göre iallafall:( trampade snett på matchen (a) nu är maten klar.



Pusssssssssss /johanna

bilder

här kommer lite bilder några av dem tog jag nyss och några tog jag för kanske en vecka sen eller nått.



Pusssssssssssss /johanna

lördag

sitter här och webbar med frida. tidigare idag va jag och spelade match mot shälby (stavas). vi vann med 5-2. har också fixat malin och elsas blogg idag. klicka på bilden för att komma till deras blogg. ikväll blire väll melodifestivalen och hopps att det är bättre låtar den här gången haha:P


Pusssssssssssss /johanna

fredag + ny design ?♥

hejhej alla♥
sorry för den dåliga uppdateringen, har inte haft ork eller tid. Idag är det äntligen fredag och jag ska snart på träning. inte kul att ha träning på fredagar men jag måste. ska snart gå ner och äta och sen efter träningen blire nog att fixa desigen. tycker det är skit kul att fixa desiger så om ni vill ha en design så kommentera i det här inlägget:)


tog bilden nyss, lite halvlockigt hår menmen ...

Pusssssssssssss /johanna

onsdag

gick hem från skolan idag, mådde inge bra men tror bara jag har sovit för lite (a) så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Just nu sitter jag här och ska skriva på min mvg- uppgift i soarbetet som ska in på fredag.

bild på mej frida och aleks, väldigt fin grimars jag gör.

Pussssssssssss /johanna

tisdag

sitter här och skriver på min so-uppgift som ska in på fredag. skolan idag va väll som vanligt, fast vi hade ingen idrott så vi hade två timmars hål. Sen när jag kom hem från skolan va mormor och morfar här, de hade vart på ikea och lite andra affärer som inte finns där de bor. nu ska jag fortsätta med pluggandet.

Pusssssss /johanna

godmorgon

sitter här nere i vardagsrummet och kolllar på tv. ska snart dra till skolan och så. ville bara skriva lite.


bildern har ni sätt förut.

Pusssssssss /johanna

måndag

kom hem från tränignen för en stund sen har hunnit att äta och sånt. ska snart duscha men tänkte göra ett inläggm här innan det. träningen va väll inte den bästa men inte den sämsta heller haha. aja nu ska jag gå ner och duscha.



Pusssssss /johanna

hemma

kom hem från stan nyss, köpte inte så mycket bara en maskara. Nu blire snart träning och sånt.
sitter här och lyssnar på musiiik :D

bild från i sommras, saknarr (L)
Pussssssssss /johanna

stan nästa

nu drar jag snart ner på stan.
här kommer lite bilder jag tog nyss. bilderna är utdragna på stationära datorer eller iallafall på min :( tog dem med pappas dator.


Pusssssssssssss/johanna

rönnby- kungsör

vi vann matchen mot kungsör med 12-1. gjorde ett mål och två assist. imorgon äre elevensvaldag och eftersom att jag har profil så är jag ledig så jag drar ner på stan med emma & frida.
nu ska jag fortsätta med läxan.


Pusssssssssss /johanna

söndag

sitter här just nu och pluggar som jag antagligen kommer göra hela dagen fram till typ halv fem eller nått för då har jag match. har biologiprov på torsdag och en so inlämningsuppgift till på fredag :( idag vid typ halv 12 åkte jag med pappa och kollade på husvagnar, hittade en jag vill ha men så va den såklart för tung för våran bil :( aja nu ska jag fortsätta med pluggandet.


gammlish bild

Pussssssssssssss/johanna

melodifestivalen

sitter och kollar på melodifestivalen, ingen av låtarna är specielt bra och så men aja.
har inte så mycket att skriva men blev iallafall inringd idag och de vill att jag skulle vara med på matchen imorgon så.

bild i repris

Pussssssssss/johanna


ny design



Ny design nu, dock är designen tillfällig. ska göra en ny sen när jag har tid och ork.

Pusssssssssssss /johanna

lördag

ska snart gå och duscha men tänkte först göra ett inlägg här (a) va nyss på match vi förlorade med 5-3 mot hallsta. Idag vet jag inte vad jag ska göra men ikväll blire väll meldifestivalen och sånt.

bild från i sommras som frida har tagit (L) inte så fin men jag älskar solnedgången i bakgrunden (a)
Pusssssssssssss /johanna

fredag

sorry för den dåliga uppdateringen, jag ska bättra mej  jag lovar. hur inte hunnnit med har massor i skolan och sen har jag träningar på kvällarna och sånt. aja idag är det äntligen fredag :D hoppar över träningen idag eftersom att jag har ont i halsen och så. Just nu sitter jag och tittar på one tree hill :D love it (L) måste köpa tredje säsongen snart (a) har kollat på första och andra säsongen hundra gånger hahahh :p
nu ska jag fortsätta att kolla på one tree hill.

nån bild från google på bästa(a)

Pusssssssssss /johanna

onsdag

kom precis hem från skolan, skolan va väll bra inget specielt hände precis.
ikväll äre ingen träning, skönt :P nu ska jag plugga. har soprov på fredag.


Pusssssssssss /johanna

romme

sorry för den dåliga uppdateringen under den senaste tiden.
idag var jag ju i romme med klassen, skit kul :D
just nu sitter jag och och skickar bilder till malin från idag, typ 122 bilder eller nått -.-
ni får en bild på mej, matilda och olivia. mer kanske kommer sen om jag orkar :P



Pusssssssssssss /johanna

RSS 2.0