Pancake Tuesday

Slutade skolan vid halv ett idag så jag passade på att laga mig själv lite lyxlunch. Americanska pannkakor med blåbär och hallon, finns det något bättre. 
 

Myslördag

Så här spenderar jag min lördagkväll. Te och blodapelsin med musik i högtalarna, Kan det bli bättre? Jag har under dagen vart på match, städat och bara tagit det lugnt. Dessutom får vi inte glömma att snön kom idag. Vet dock inte vad jag tycker om det då jag önskar att den hade kommit redan vid jul. Nu vill man ju inte ha den längre, men det finns inte så mycket att göra åt det.

Den sjunde

 
I söndags åke jag med min familj på en spontanresa till Umeå för att heja på västmanland f98 under distrikslags sm som de även vann. Kom hem i natt och tog idag en rejäl sov morgon till tolv. Under dagen har jag haft besök av mormor och morfar och sen har jag även pluggat. Nu ska jag snart iväg på träning och sen blir det att ladda om inför morgondagen då skolan börjar igen. 

den tredje januari

Har spenderat de senaste dagarna här hemma. Har inte gjort något speciellt bara tränat, shoppat och tagit det lugnt. I kväll kommer mina kusiner hit på disneykväll och i morgon åker jag i väg på match med divition 1 och blir borta hela dagen. Just nu sitter jag och kollar på the secret circle, vilken jag verkligen rekomenderar. 

RSS 2.0