onsdag

Har precis kollat klart på tredje säsongen av Vampire diares. Skolan idag har vart rätt chill, det märks att det är i slutet av nian. Idag har jag även haft mitt sista prov i grundskolan, skit skönt. Ännu bättre är det att betygen sätts på fredag och sen blir det bara chill i skolan ända fram till skolavslutningen. Nu ska jag kolla på big brother och klockan 6 blir det träning, kram /johanna


29 maj

Har precis kommit hem från skolan och ska snart plugga. Senare i kväll ska jag åka med familjen till pizza hut eftersom min bror fyller 18 år idag, kram johanna!

image description


Spex

















Bilderna är tagna av elsa!

militärer

Har precis kommit hen från skolan. Skolan idag har vart riktigt chill. Har haft spex idag och jag har gått runt som en militär nästan hela dagen. Här är en bild jag tog från aleks instagram fler bilder kommer när elsa har lagt ut dem, kram /johanna




Söndag

image description
Största delen av dagen har spenderas hos mormor och morfar till sammans med familjen och mina kusiner. När jag kom hem var det bara att plugga och just nu sitter jag och kollar på fredagens big brother och ska väll fortsätta med det nu, vi ses!

Onsdag

Dagen idag har varit rätt chill, var fäörst på skolan och sen vid lunch åkte jag och nårga fler från klassen ner på stan och kökade på subway. Efter det gick vi vidare til konsärhuset där vi kollade på låtskrivar festivalen. från våran skolan var duktiga Lena med, låten hon sjöng har hon skrivit själv och den kan ni se här nedanför. När jag kom hem la jag mig ute i skolan och jobbade lite på brännan. Nu ska jag snart på träning och vi ses imorgon !


payphone cover


shorts

Slutade skolan idag runt tolv på grund av inställda lektioner. Sedan jag kom hem har jag pluggat och även fixat lite på ett par shorts som ni ser här nere på bilden. De är dock inte klara än och färgen ville inte bli som den skulle på bilden. Aja nu ska jag kolla på gårdagens big brother och sen blir det väll att plugga ännu mer lite senare, kram /Johanna

Tisdag

Sitter just nu nyduchad och tar det lugnt. För en stund sedan kom jag hem från min träning, en och en halv timme löpning och fys, det känns iallafall bra nu efter. Idag har jag även hunnit med att göra mina sista nationellaprov för nian. Nu är det bara att hoppas på bra resultat. Nu ska jag kolla på gårdagens big brother och sedan ska jag läsa lite i min bok jag läser på engelskan, kram /johanna


gammal...


Summer


we♥it


new in



Titta vad som låg i min brevlåda idag när jag kom hem. Beställde dem i måndags och visst är dem snygga. Dock är en av dem min systers men vi ska låna varandras lite. Tygpåsarna är från kandeeshop.

Nu ska jag plugga lite och sen om jag hinner ska jag kolla på gårdagens big brother och sen lite senare blir det träning.

kram /johanna

Tisdag

Har precis kommit hem från erikslund. Var där med mamma och julia och fick med mig lite saker hem som bland annat ett linne och ett par träningstights. Fick även hem mina kläningar jag bestälde från nelly för någon vecka sedan, nöjd med dem.

Nu ska jag diska och sedan plugga lite svenska och även läsa lite i min bok jag läser på engskan och ni får ha det bra, kram /johanna



kram /johanna

...


Tröja_Gina tricot/Väska_Miu miu/boots_Jeffrey campbell/Brillor_RayBan



Lördagsmys

Idag har jag vart upptagen nästan hela dagen. Först hade vi avslutning med laget och åt pizza buffe på bistro. Direkt efter det gick vi vidare till k-borg och firade Rönnby 20-årsjubleum med tårta och massa annat. När jag kom hem har jag städat och möblerat om mitt rum. Min syster har även bytt rum med mamma och pappa så det har vart full fart här hemma. Nu ska jag gå ner och hämta lite ostbågar och sedan ska jag kolla på gårdagens big brother.



kram /johanna

Fredag

Idag är det äntligen fredag, dock känns det som att det är onsdag. Det beror någ på att vi var lediga både måndag och tisdag den här veckan. Just nu sitter har här i mitt rum och lyssnar på musik samtidigt som jag dricker smoothie. Idag i skolan var det elevensvaldag och jag hade önstagalan så jag och några till planerade inför den.



kram /johanna

Torsdag




Foto och redigering: Johanna (jag) Modell: Frida  Utrustning: Canon EOS 500D

Hade tråkigt så jag satte mig och redigerade två bilder på min fina vän Frida från i höstas och här får ni resultatet!

Annars idag har jag inte gjort något speciellt, förutom att jag har städat mitt rum vilket som verkligen behövdes. Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan klockan nio blir det criminal minds.

Kram /johanna

Somebody That I Used to Know cover


+++


RSS 2.0