favorites right now


Måndag

Började lovet med att fixa till håret. Färgade utväxten och klippte mig lite. Under resten av dagen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Snart ska jag åka på träning men innan dess ska jag titta på ett avsnitt av ugly betty.

Saturday

Det har nu gått och blivit höstlov, vilket är otroligt skönt. Har endas några få saker inplanerade och resten ska bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. Under dagen har jag spelat match mot knäppmora som vi vann med 4-1. Nu under kvällen har vi haft besök av mormor och morfar och dessutom har min bror kommit hem över helgen. Vi har ätit gott och bara tagit det lugnt. Nu ska jag sätta på det senaste avsnittet av the carrie diraies och sedan sova och tagga inför ytterligare en match i morgon.

Take me back to New york


Marry me


Everyday is a second chance

 

Sunday

Nästan hela gårdagen spenderades i kumla för match som vi tyvärr förlorade med 5-4. När jag kom hem spenderade jag kvällen hemma med god mat framför tv med familjen. Idag ska jag ta tag i lite nödvändigheter. Ska städa mitt rum och plugga lite hade jag tänkt. 
 
 

Friday friday friday

 Ska snart åka iväg på träning och sen ska jag spendera min fredagkväll med god mat och idol.

I'll be ok, just not today

 
 
 

The day before friday

Bloggingen har sugit den senaste tiden, men livet har kommit emellan. Nu ska jag i alla fall snart till skolan. Slutar vid halv ett idag vilket är väldigt skönt. Då går jag och äter pannkaka till lunch, kan det bli bättre? Senare på kvällen har jag träning och sen blir det tråkigt nog lite plugg under dagen.

Saturday

har under dagen bara varit hemma. Har städat lite, kollat på tv och bara tagit det lugnt. Nu ska jag snart gå till Julia för en kväll med henne och Gabriella. 

Hold On We're Going Home


Friday

 
Har under dagen vart i skolan. Träningen idag blev inställd så jag har bara vart hemma och tagit det lugnt nu under kvällen. Sitter just nu framför idol med en påse med naturgodis samtidigt som jag kollar på the originals i pauserna. Hoppas ni får en bra fredagskväll!

Den tionde

Ska om ungefär en timme åka och äta, pannkaka står det på menyn. Efter det är det dags för skola.

And if you're homesick give me your hand and I'll hold it

 
People help the people
And if you're homesick,
give me your hand and I'll hold it
People help the people
Nothing will drag you down
Oh and if I had a brain,
Oh and if I had a brain
I'd be cold as a stone and rich as a fool
That turned all those good hearts away

sunday evening

Det är så här jag spenderar min söndagskväll, te framför datorn. Skönt efter en lång dag som har bestått utav plugg och andra saker som behövde göras. Nu ska jag snart krypa ner under täcket med en bra bok, länge sedan jag läsa nu.

What i love about autumn


Lördagsmys

Gårdagskvällen spenderades hemma tillsammans med mamma med hemmagjord pizza framför tvn. Under dagen spelade jag match mot sala och vi vann med 14-0. Idag ska jag tråkigt nog spendera dagen framför matteboken och sen får vi se om jag drar ut på en liten övningskörningsrunda lite senare.