Onsdag

Dagen har spenderas här hemma med plugg, tv och dator. Nu ska jag snart åka till k-borg för träning, vi ses senare!

Cupcakes

Resultatet!


Right now


We’re beautiful like diamonds in the sky


Höstlov

Första dagen på höstlovet har spenderas hemma då jag bara har tagit det lugnt. har hunnit med att plugga, kolla på tv och bakat sockerkaka och ikväll blir det träning.

Söndag

Sitter just nu på mitt rum och gör inget speciellt. Under dagen har jag städat mitt rum och om någon timme ska jag iväg på match. Igår var jag med mamma och shoppade, fick dock inte med mig något hem. Jag spelade även match mot Sala då vi vann med 16-1.
 
 

On My Way To school


Onsdag

 
Sitter just nu och lyssnar på musik och pluggar samtidigt. Dagen har spenderas i skolan och sen när jag kom hem tittade jag på pretty little liars, äntligen har det kommit ut ett nytt avsnitt. Nu ska jag snart äta för att sedan åka och träna.

USA

kom på att jag inte har visat några kamera bilder ifrån när jag var i USA i sommars så här kommer en liten del av dem.
 
 

read all about it...


Söndag

Även den här dagen började med att jag åkte till erikslund, fick med mig två par byxor hem. Förutom det har jag även spelat match mot Per-ols och vi vann med 3-1. Just nu sitter jag och kollar på 90210 som vanligt men jag har snart kollat klart då jag såg sista avsnittet av den fjärde säsongen igår, adios.


20 oktober

Dagen började med att jag åkte ner på erikslund med mamma och pappa för att köpa skor. Fick med mig två par hem, visar dem troligen i morgon. Efter det åkte jag vidare på match. Det var A-laget som spelade och de förlorade tyvärr med 5-4 mot djurgården. Nu underkvällen beställde jag och familjen hem pizza och bara tog det lugnt.


Numb


Torsdag

Sitter just nu nere i soffan och kollar på tv med min kusin. Dagen har till största delen spenderats i skolan.


Onsdag

Sitter just nu på mitt rum och lyssnar på musik. Snart ska jag plugga lite och sedan ska jag åka till skolan. Direkt efter skolan åker jag till  min träning.

Hola amigos!

Sitter just nu på mitt rum och gör ingenting speciellt. Dagen har spenderas i skolan och sen har jag även kollat på 90210 som vanligt. Nu ska jag ta och checka lite bloggar och sedan gå ner och diska.


twilight

 

My sunday

min söndag spenderas själv framför tven med twilight maraton, ses senare!

Simon Issa


it's friday

Idag är det äntligen fredag vilket betyder helg. Dagen har bestått av skola och träning. Idag har även första avsnittet på säsong 4 av vampire diaries kommit ut, äntligen. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sedan ska jag kolla på x-factor, vi ses!
 
Bilder från förra året...

water

we♥it

crying out your name


Mot match

Igår hann jag inte skriva någonting för jag var tvungen att plugga och sen spelade jag match mot knäppmora. Vi vann med 11-0 och matchen i lördags vann vi med 12-1. Nu ska jag snart sätta mig i bilen på väg till virsbo för match, see you later!


...


Mot köping

Nu ska jag snart sätta mig i bilen påväg till Köping för att spela match, ses när jag kommer hem.


Fridas

Dagen har bestått av skola, träning och även en liten tjejkväll hos frida. Just nu sitter jag här nere i soffan och kollar på 90210 och äter vindruvor, Adios.


kanelbullensdag

Dagen har spenderas i skolan och sen har jag även pluggat. Nu sitter jag och lyssnar på musik och sen klockan nio ska jag kolla på CSI miami, see you later!


good morning!todays 
 

On the bus

Sitter just nu på bussen påväg till rocklunda för att ha idrott.


Måndag

 
Godmorgon, sitter just nu på mitt rum och lyssnar på musik och har precis gjort mig klar. Snart ska jag plugga lite och sedan bär det av till skolan, vi ses senare!

...

 

RSS 2.0