Vår Betong / Stationen


innebandy, innebandy och ännu mer innebandy

 
hejsan allihoppa, från igår till idag klockan tolv har jag vart i träningsläger med innebandyn. Nu har jag precis ätit och halv tre är det samling för match mot Arboga. Första matchen för säsongen med mitt lag. har ju tidigare spelat en match med 98:orna.
 
kram /johanna

...

 

friday

Idag är det äntligen fredag och jag sitter just nu på mitt rum och lyssnar på musik. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske sätta på en film eller något. I morgon åker jag på innebandyläger så om jag inte bloggar vet ni varför, vi ses senare!
 
 
kram /johanna

On My Way to school

...


Fruktsallad

Sitter just nu här nyduschad i soffan och väntar på att CSI miami ska börja tillsammans med Fruktsallad och glass, Perfekt att äta efter en träning. I skolan idag hade vi en aktivitetsdag vilket innebar massa olika grejer ute i regnet, inte bästa vädret precis men det var inte tråkigt iallafall.


...

 
kram /johanna

school

hejsan allihoppa, nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart gå ner och äta lunch innan jag åker till skolan. Efter skolan åker jag direkt till min innebandyträning, vi ses!


black and white

hej allihoppa, Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg här nu. Om några minuter ska jag gå till bussen för att sedan åkta till skolan för att ha min allra första lektion i gymnasiet, vi ses senare.
 
 
kram /johanna

clothes

 we♥it

friday

 
Sitter just nu på mitt rum i min nya blå mjukisdress från victoria secret pink och lyssnar på musik. Bloggningen har inte vart på topp eftersom att jag har vart iväg på ett läger med skolan, men nu är jag iallafall hemma. Jag har även haft min första skoldag på gymnasiet vilket känns rätt skönt.
 
kram /johanna

Hair

Här är resultatet från när jag klippte och gjorde blonda slingor i mitt hår i går.
 
 
Kram /johanna

As long as you love me


I'm back

hejsan allihoppa, nu är jag tillbaka här igen. Har haft en liten bloggpause eftersom att jag inte hade så stor lust att blogga. Designen fixade jag igår kväll eller jag fixade en ny header.
 
Sommarlovet börjar nu lida mot sitt slut och jag har endast en dag kvar av sommarlovet. Dock ska det bli kul att träffa alla nya klasskompisar och sånt eftersom att jag nu på onsdag börjar på gymnasiet.
Dagen har spenderas på stan med Frida. Vi åt på vivaldi, fikade på espresso house och jag klippte och färgade mitt hår, vilket verkligen behövdes. Före och efterbilder kommer i morgon.
 
 
Kram /johanna
 

RSS 2.0