Storvreta

I söndags kom vi hem från storvreta med två guld och ett brons och dessutom 20 000 kronor rikare. Idag ska jag först iväg och bowla med familjen eriksson och min familj och senare på kvällen ska jag hem till julia för att fria nyår, gott nytt år allihopa!

God jul önskar systrarna Bertils

 
 
 

den 22 December

Under gårdagen hann jag med bland annat att spela match mot lillån och handla in de sista julklapparna. Idag ska jag förhoppningsvis bara vara hemma och ta det lungt, kanske sätta på en film och bara slappa. 
 

pepparkakshus a la Johanna

Har nu under kvällen pysslat lite på det här. Blev inte direkt det finaste men om man jämför med mina tidigare års pepparkashus blev det nog 100 gånger finare. Har tidigare bara satsat på hur dem ska smaka inte hur de ska se ut, vilket har resulterat i att de ser ut som att en godis bomb har slagit ner på, i och utanför huset. 
 
Idag har jag även gått och blivit med jullov, känns väldigt skönt att slippa skolan i några veckor nu. Dessutom kommer julafton med stora steg och det är endast 4 dagar kvar. Tråkigt dock att det inte finns någon snö på marken vilket minskar julkänslan något enormt. Men men nu ska jag iallafall sätta på min favorit julfilm Grinchen och hoppas på att den kan hjälpa mig lite med det problemet.  

Gran canaria

 Är nu hemma efter en veckassemester på Gran canaria. Har solat, badat och ätit alldeles för mycket mat, men är det all inclusive så är det. Dock var inte hemvägen lika trevlig då jag spenderade den tillsammans med illamående och huvudvärk, vilket resulterade till att jag inte åt eller drack något på hela dagen då det bara kom ut igen från samma håll. Jag har alltså inte vart i skolan idag men jag ska försöka pallra mig till avslutningen i morgon. Tänk att det snart är jul och att jag har gått halva året på gymnasiet, känns som att jag precis slutade nian.

What now


Den nionde december

Har spenderat hela dagen framför skolbänken och sitter just nu på mitt rum med musik i högtalarna. Snart ska jag bege mig mot kristiansborgshallen för innebandyträning, vi ses senare!

Sunday

8 Decemeber och andra advent, nu är det inte långt kvar. Har spenderat dagen här hemma och fixat lite småsaker. Har bland annat packat, städat och pluggat. Typiskt söndagar, men jag klagar inte. Jag tycker att det är skönt att bara ta det lugnt, dock är pluggdelen väldigt tråkigt. Men jag ska inte klaga på det heller för jag tar mitt pick och pack och drar till Spanien om endast 3 dagar, hur skönt.

Saturday night

 
Det är så här jag spenderar min Lördagkväll, älskar att ha tända ljus och bara ta det lugnt med musik i högtalarna. Det är så himla mysigt. 

December

 
 
Nu har det äntligen gått och blivit december, den bästa månaden på året. Jag är verkligen en jul människa och älskar allting som har med julen att göra. All julbelysning, julklappsshoppandet och framför allt den mysiga stämningen som bryder världen. Att ta en fika med ett par kompisar på stan eller bara kura ihop sig under täcket framför en bra film. Ljusen som lyser upp i allt det mörka och julmusiken som spelas överallt. Allt är så himla mysigt under julen. Dock har jag inte fått någon rikitig julkänsla än och jag skyller ifrån mig på snön, det ända som fattas. Jag hoppas verkligen på lite snö här framöver. 

RSS 2.0