påväg till mora

image descriptionimage description sitter just nu i bilen och är påväg till mora. Ska vara där i några dagar nu och jag vet inte exakt hur många.

lajv

Har precis kommit hem från skolan. Vid lunch åkte jag, Aleks och Emma ner på stan och åt lunch på rob's deli, vi hann även med att ta en semla på systrarna eriksson. Efter lunchen hade vi lajv med skolan i kulturen i tre timmar. Nu ska jag kolla på mammor och mini modeller eftersom jag inte orkade det igår och sen vid fem är det träningkram/johanna

@rob's deli


fettisdagen

Blev inte att gå ut och ta kort tog en liten blev en lite oplanerad pn istället fram till middagen. När mamma kom hem var det bara att plugga matte vilket jag har gjort ända till för kanske en timme sen. Åkte även iväg till ica med mamma en stund för att köpa semlor, det är ju fettisdagen.

Nu ska jag diska och sen ska jag kolla på top modell Sverige eftersom jag missade det och kanske mammor och mini modeller sen om jag orkar.
image description

kram /johannaRocklunda


Dagen har spenderas på rocklunda med skolan. Hade friluftsdag och var där och åkte skridskor. Bjuder på två bilder därifrån, dock är de tagna från min dåliga mobilkamera.
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut och ta lite kort eftersom solen lyser men vet inte om jag orkar.

kram /johanna

mot träning

nu åker jag på träning, ses senare!
image description

kram/johanna

@ naked juice bar


lördag

image descriptionimage description

Sitter här i min rosa one piecie och kollar på melodifestivalen och äter chips. Nästan hela min dag har spenderas i bilen, har spelat match i hällefors lite mer en två timmar här i från. Vi vann iallafall med 16-0 och själv stod jag för tre av dem målen. nu ska jag fortsätta kolla, vi ses imorgon!

Don't Love You No Morekram /johanna

sjuk

Uppdateringen har varit sämst de senaste dagarna och jag är ledsen för det. Det har inte hänt så mycket, jag har vart sjuk i två dagar nu det är typ det ända. Dagen har spenaderas här uppe på mitt rum. Har hunnit kolla lite på pretty little liars och även pluggat lite. Nu ska jag väll fortsätta med att göra ingenting, vi ses senare!


kram /johanna

Söndag

Under dagen har jag pluggat och spelat match mot lillån. Vi vann med 4-1 och jag gjorde 3 assist. Just nu sitter jag och kollar på pretty little liars och det är väll så min kväll kommer se ut, vi ses i morgon!kram /johanna

Kvällens outfitSvarta jeans_cubus/Tröja_kandeeshop.se

kram /johanna

it's friday

idag är det äntligen fredag och jag sitter här med syster och har precis kollat på vampire diarys. Skolan idag har vart rätt så chill, vi slapp svenskan idag eftersom några skulle göra muntliga delen av nationella så slutade kvart i ett. Nu ska jag kolla på elsas värld eftersom jag missade det igår och sen vid fem är det träning. Efter träningen ska jag hem till Matilda med tjejerna, uppdaterar mer senare.kram /johanna

torsdag

Nu är även andra delen av nationellla klar, uppsats i tre timmar. Efter det hade vi hål till halv 3 och vi satt på golvet vid våra skåp och chillade i ungefär två timmar innan det var dags för den sista och ända riktiga lektionen, musik. Bjuder på två bilder som jag tog från olivias instagram.
kram /johanna

tisdag

Har pluggat hela eftermiddagen nu och ska nu sluta med det för dagen. Nu ska jag sätta mig och kolla på top modell sverige eftersom jag har missat det, vi ses imorgon!


kram /johanna

saknar sommaren

Har precis kommit hem från träningen och ska snart hoppa in i duschen. Blir att lägga sig tidigt idag eftersom att jag har nationellla prov imorgon. Så ska väll duscha nu och sen kolla lite på pretty little liars, vi ses imorgon!

kram /johanna

elssssaa here!

Hej alla johannas bloggläsare! Är det bra? Här är det toppen iallafall! Ja och johanna sitter på golvet med alla andra och inväntar sista lektionen. Tjarrrrråååå! :D / eflodell.devote.se


wallander + fruktsallad + instagram


sitter just nu och äter fruktsallad och ska snart kolla på wallander.

Jag har även skaffat instagram eller jag har haft det länge men inte använt det så följ mig. Jag heter jjohannabertils.

kram /johanna

sala-rönnby

Godmorgon allihoppa, eller det är inte precis morgon för mig. Har vart vaken sedan halv sju på grund av att jag spelade match mot sala. Vi vann med 5-0 och det blev ett mål för mig. Nu ska jag snart äta lunch och sen får vi se om jag följer med och kollar på min systers match. Efter det ska vi hem till min faster eftersom hon har fyllt år. Nu ska jag titta lite på pretty little liars. Rekomenderar den om ni inte har sätt den även fast jag bara har sätt ungefär 5 avsnitt, hehe.
kram /johanna

romme againSitter just nu i bilen påväg till farfar. Har vart i romme hela dagen med min familj och mina kusiner. Som jag sa så är jag nu på väg till farfar och där ska vi äta pizza och chilla lite. Vi hörs!

kram /johanna

fredag

Har precis kommt hem från skolan och ska snart skriva om mitt bokreperat eftersom det var för kort. Senare vif fem har jag träning och det är i stort sätt så min dag kommer att se ut.


gammal bild...
kram /johanna

Romme

Sitter här och lyssnar på musik och fixar lite med mina foton jag har i ramarna här i mitt rum. Under dagen har jag vart i romme med skolan och jag har tyvär inga bilder därifrån på grund av att min mobil kamera suger och jag orkade inte ta med systemkameran. Slänger in en grymt bra cover på how to save a life.kram /johanna

Onsdag

Min blogg suger just nu och jag har inte haft tid eller ork att blogga. Jag har inte heller några nya bildr att lägga ut på grund av att jag inte orkar ta några så ni får nöja er med gammla. Ska försöka bättra mig men vi får väll se hur det går.

Nu har jag precis kommit hem från träningen och sitter här med ett glas oboy och en macka och skriver på mitt bokreferat som jag in på fredag. När jag är klar md det så ska jag kolla på top model sverige eftersom jag missade det igår, var tvungen att plugga.kram /johanna

RSS 2.0