lördag

Befinner mig just nu i min säng i min rosa one piecie. Nu under förmiddagen har jag spelat match mot skälby och vi vann med 5-1. Vid sex idag ska jag hem till emma med några vänner där det bjuds på tacos och annat gott. 
 
Igår drog jag direkt efter skolan vidare till min träning. Kom dock en halv timme för sent så jag hann inte träna länge alls. Efter träningen åkte jag hem till Lise där jag spenderade kvällen med några kompisar. 
 

Tisdag

Jag tänkte att det kanske var dags att börja uppdatera lite här eftersom att jag inte har gjort det på ett tag. Livet har rullat på som vanligt med skola, innebandy och massa annat. Dagen har spenderats i skolan fram till halv fem. När jag kom hem kollade jag på greys atanomy och gossip girl och ska snart köra ett litet träningspass här hemma. 
 

Tisdag

Nu är dem första skoldagen för det här året över. På lektionerna gjorde vi nästan ingenting då vi inte hade något att göra. Två av kurserna vi hade idag tar slut den här veckan vilket är väldigt skönt. 

Gårdagen spenderades här hemma då jag inte gjorde någonting alls. Senare på kvällen åkte jag iväg och kollade på A-lagets match mot pixbo. Rönnby vann med 7-1. 
 

Would you let me see beneath your beautiful, Would you let me see beneath your perfect?


Tvåtusentretton

Nu har i stort sätt hela mitt jullov gått då jag börjar skolan igen på tisdag. HAr hunnit med mycket det här jullovet även fast det känns som att jag inte har gjort någonting alls. Julafton spenderades hemma hos mina kusiner på mammas sida och där var även min mormor och morfar. Juldagen spenderades hemma hos mina kusiner på min pappas sida och annandag jul spenderades hos min mormor och morfar eftersom att min morfar fyllde år. Nyår spenderades tillsammans med familen Eriksson tillsammans med deras kusiner. Först bowlade vi och sedan åt vi god middag hemmas hos familjen Eriksson och körde olika tävlingar. Mitt lag kom tyvärr sist på alla grenar men sånt är livet. 
 
Förutom det har jag även hunnit spela storvreta innebandycup. Mitt lag åkte tyvärr ut i A slutspels kvarten i dj 18-20 serien. Vårat andra lag gick däremot och vann hela 96 serien.
 

RSS 2.0