matchen

har precis dushat och sitter här och chillar. matchen vann vi med 1-0 om ni ville veta. fick nyss reda på att jag börjar 10.15 imorgon, fett chill. imorgon äre också den sista riktiga skoldagen, är ju ledig på torsdag och fredag och har temavecka hela nästa vecka förutom på måndag då vi är lediga hehe.



Pusssssssssssss /johanna

gulddd

kom nyss in, va ute och stekte i solen. skit skönt väder idag ju. idag har jag iallafall spelat fotbolls-dm med skolan. vi vann hehe. vi håll nollan hela cupen eller vad man säger. vi vann iallafall med 3-0, 4-0 och 2-0. nu ska jag snart äta och sen blire fotbollsmatch. kul för mig att jag har fått en väldigt fin fotbollsbränna på benen hehe. brun på knäna och vit på resten av benen, väldigt vackert.


jag och syster

Pussssssssssss  /johanna


måndag

har precis kommit hem från skolan och ska snart vidare till önsta ip för att vara ledare i fotbollslekis. sista gången nu och sen blire igen i höst tror jag, alla är skit söta. efter det blire träning och sen blir väll hem och slappa. har skol-dm i morgon i fotboll, vi gick ju viade förra gången hehe.


bild jag tog från sofia, tror det va fotbollensdag förra året.

Pusssssssssssssss /johanna

söndag

sittet här och gör inget speciellt. idag har jag först vart och jobbat. känade pengar till laget och sen när jag kom hem va mormor, morfar och min kusin här. de åkte nyss och jag vet inte vad jag sk göra nu hehe.



Pusssssssssss /johanna

match

nu drar jag snart på matchen. efter matchen kommer tjejerna hit och vi äter pizza och sen så sover dem här. har inte så mycket mer att säga men dagen har mäst bara chillat.



Pusssssssssssss /johanna

lördag

idag har jag inte gjort någonting bara chillat.vid halv fyra är samling för match mot vik. det är dm för 16 åringar. efter det blire väll bara att chilla och sånt.


bild från i sommras, saknar (L)



Pusssssssssssss /johanna

veckansblogg

länk 1

länk 2

länk 3



fredag

kom hem från skolan för ett litet tag sen. började nio med svenska och sen var bilden iställd och så fick vi beting i engelska och tryggskolan fick vi skippa, chill. just nu gör jag ingenting och jag vet inte vad jag ska göra idag hehe.



Pusssssssssssss /johanna

svar på kommentar!



svar: Det är min gammla mobil men det är sony ericsson W595. Den är skit bra och jag använde min änd tills den slutade fungera helt ;) skärmen funkar inte och är helt svart.



fortsätt fråga frågor så svarar jag så fort jag kan ;)

Pusssssssssssss/johanna

torsdag

hej allihoppa!

förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit mycket med skolan och fotbollen och sånt. har iallafall lämnat in den sista läxan nu och även haft det sista provet för hela åttan, skit skönt. idag har jag varit på stan med emma efter skola, köpte bara en bandeau bh. efter det vare träning och sen när jag kom hem blev det criminal minds som vanligt. nu ska jag chilla lite och sånt.


gammal bild ;)

Pusssssssssssss /johanna

tisdag

sitter här och ska snart duscha. direkt efter skolan vare hem och äta & byta om och sen vidare på match mot forsby. vi vann med 4-1 och jag gjorde ett mål hehe. ska hoppa in i duschen nu och sen ska mamma förhöra mig på fysiken när hon kommer hem. sista provet i åttan nudå, skit skönt.
'
bild från dana cuo för två år sedan, vi kom tvåa.
Pusssssssssssss /johanna

måndag

sorry för den dåliga uppdateringen men har inte haft tid eller ork. har mycket läxor som måste göras de här senaste veckorna och sånt. i lördags åkte vi först hem till mormor och morfar och fikade och sedan åkte vi hem till mammas kompis familj och åt middag. igår spelade jag match mot franke, vi vann med 2-0 och efter det så pluggade jag.


bild jag tog från emmas blogg men frida har gjort den.

Pussssssssssssssss /johanna

fredag (L)

kom nyss hem från skolan och sitter här och kollar på tv. dagen idag var fett chill. vi jobbade typ bara på spanskan. har inte så mycket mer att säga, värt inlägg jag vet.


vacker bild på mig och emmsiii från förra sommaren

Pusssssssssssssss /johanna

torsdag

updateringen har varit sämst de sista dagarna. har inte hunnit. igår spelade jag ju skoldm i fotboll. vi vann alla macther poch gick vidare. idag har jag tränat och sen efter träningen stannade jag och malin kvar för att kolla på killarna som hade match.



Pussssssssssssss /johanna

tisdag

sitter här och lyssnar på musik. kom hem från skolan för en stund sen. när min syster kommer hem så ska jag fixa en flm vi håller på med på so:n och svenskan. sen ikväll blire innebandyträning, länge sen nu. imorgon äre skoldm i fotboll så jag ska vara med där och sånt hehe.


gammal bild ;)

fotbollslekissssss

har precis kommit hem från skolan och sitter här och spelar lite gitarr hehe. nu ska jag snart äta och sen bär det av till önsta ip för fotbollslekis. om ni inte visste det så är jag ledare för det i år. skit gulliga. efter det blire träning och sen blire väll hem och plugga hehe. skönt att det inte är så långt kvar till sommarlovet.


gammal bild

Pussssssssss /johanna

veckansblogg?


helllooo

har precis kommit hem från lägret, lägret var kul och vi gjorde inte så mycket specillet. resten av dagen blire väll att plugga och chilla lite. har inte så mycket mer att säga.



Pusssssssssssssssss/ johanna

ny design + match

sitter här nydushad och håller på att packa. ska iväg på läger med fotbollen. under morgonen har jag spelat match, dm match för 95orna. vi vann med 4-3 mot BK30. som ni kanske ser så har jag ny design igen hehe. på den andra synses inte skuggorna på varken min syrras eller pappas dator :(


ny design



ny design nu, blev inte så jätte nöjd men den får duga, tror inte att skuggorna syns på mac datorer hehe. vet inte varför.

Pusssssssssssss /johanna

studiedag

hej allihoppa har studiedag idag så är ledig. under förmiddagen har jag städat. igentligen skulle jag städa imorgon men nu slippper jag det ;) just nu gör jag inget speciellt , men senare idag kommer elsa och vi fixar filmen om vi arbetar med i både so och svenska.


gammal bild ;)
Pussssssssssssss/johanna

mot träning

nu drara jag snart på träning, skolan idag har varit ganska chill. filmade på 3 lektioner, vi ska typ göra en nyhetssändning om den franska revulutionen. nu saknas bara att sätta ihop den som jag och elsa och kanske ina ska göra imorgon. är ledig imorgon eftersom att det är studiedag och sen på fredag är nån dag där man ska arbeta och käna pengar till de fattiga elller nått sånt? jag ska iallafall städa hemma hehe.


vacker bild här va?

Pussssssssssssss /johanna

steker i solen

ligger här  i solen och försöker få lite färg, hahah lycka till. skolan idag va skit skön. först studiepass, vi gjorde typ ingenting. sen matte, vi fick kolla på en fotbollsmatch om man var klar. asså skolans pojklag spelade sm i göteborg så det var typ direktsändning. sen vare no och när man var klar med frågorna fick man gå och jag var redan klar. sen gick jag, emma och elin hem till aleks och vi käkade glass och shillade lite. sen vare idrott och hade prov och fick gå sen. sen flyttade vi fram svenskan och där var vi redan klara så vi gjorde typ inget. aja kul inlägg det här blev hopps ni orkade läsa. nu ska jag chilla lite i solen, får se om jag sätter på mig bikinin sen.

Pusssssssssssssssss/johanna

fotbollslekis

har precis duschat, innan det var jag på träning och fotbollslekis. som jag sa så var jag ju tränare eller vad det heter och det var kul. jag och elsa fick ta hand om 23 stycken pojkar som var 05:or. väldigt jobbigt kan man säga men det var kul. hhahah när vi körde match så vare typ en mot en hahha skit gulliga. aja nu ska jag plugga lite matte med mamma, kul...


bild i repris ;)

Pussssssssssssssss /johanna

dagens låt!



Pussssssssssssssss /johanna

måndag

har precis kommit hem från skolan och sitter här och pluggar. hann inte blogga någonting igår sorry. va först på stan med mamma och syster. köpte bara ett par shorts på gina. sen vare macth mot forsby, vi förlorade med 2-1. vid fem ska jag på fotbollslekis eller jag ska vara tränare eller vad man säger. sen efter det blire träning oc´h sen blire väll hem och plugga igen hehe. kul eller inte... bjuder på några vackra bilder.



Pussssssssssssssss/johanna


lördag

sorry frö den dåliga uppdateringen idag men har inte hunnit. vid nio vare länslagsträning efter det vid två blev det att åka hem till min syssling och fira att hon har konfimerat sig eller vad man säger. nu ska jag inte göra något speciellt. är skit trött så det blir väll att gå och lägga sig tidigt hehe.


lägger ut en gammal och fin bild på mej och emma

Pusssssssss /johanna

fredag

kom nyss hem från skolan, när julia kommer hem ska jag, pappa, julia och hennes kompis till hälla. sen ikväll blire innebandyavslutning men den börjar igen typ nästa vecka haha. nu ska jag städa lite i mitt rum.



Pusssssssssssss/johanna

torsdag

kom nyss hem från träningen. sak snart duscha och äta och sen vid nio blire criminal minds. inget plugg att göra skit skönt. dagen har väll vart som vanligt med skola och träning. slänger in en gammal bild på mig och emma.




Pussssssssssss /johanna

tävlar hos...



jag är med och tävlar hos fotobecka där man kan vinna en reflexskärm. temat är din favoritbild och här är min. reflexskärmen jag vill vinna hittar du här.

Pusssssssssssss/johanna

onsdag

sitter här och har precis pluggat klart. under dagen har jag vart i skolan och sen vare direkt hem och äta och sen vidare på fotbollsträning.  sen vare hem och plugga. har engelska prov imorgon och vi fick reda på det i måndags, kul. nu ska jag skriva lite på min musikuppgift eftersom att jag har lite tid över.


bild på mig och syster för några veckor sedan.

Pusssssssssssss/johanna

vinnaren av finast header...

vinnaren av finast header blev Stina Johansson, grattis :) klicka här eller på bilden för att komma till hennes blogg ;)


fysik och engelska

sitter här och pluggar fysik och engelska. jätte kul eller inte... under dagen har jag vart i skolan och där hände inget speciellt. ingen träning idag så det är skönt. fast en träningsfridag kallas läxdag med andra ord :( igår skrev jag ju att jag skulle ut och springs i spåret istället för att träna. men så blev det inte eftersom att jag fick spela matchen igår. de ringde typ 40 minuter innan samling och sa att jag skulle spela. vi förlorade iallafall med 1-0. det var skit kalt ute och jag hade typ ingen känsel i armarna och händerna:O aja nu ska jag väll fortsätta med läxorna och sen så kommer vinnaren av finast header ut ikäll.
har inga bilder på den här datorn så det får bli en från google.



Pussssssssssssss/johanna

måndag

kom nyss hem från skolan och sitter här och äter mellis. skolan idag var väll som vanligt och så. ikväll blire ingen träning eftersom att mitt lag har match. istället blire ut i spåret med syrran om jag lyckas få med henne. nu ska jag gå upp på mitt rum och sitta vid datorn där hehe. här kommer två vackra bilder jag tog nyss.




Pussssssssss/johanna


söndag

sitter här och gör inget speciellt. Dagen har spenderas med frida på stan och även en kortis på hälla. vi åt på Café Robs Deli och shoppade lite. köpte bara en bikini, en tröja och en bok. bilder på tröjan och bikinin finns här nere. efter stan vare hem och plugga för min del. fysikläxförhör på onsdag jipii, eller inte. nu ska jag väll hitta på något och sen blire väll att somna tidigt idag är skit trött.



Pusssssssss /johanna

mot stan

nu drar jag snart ner på stan med frida. hare bra!

Pusssssssssssss/johanna

valborg

kom nyss hem från aleks, kvällen vart lyckad. vi åt pizza, kollade på film, badade i hennes bubbelpool och gick även en kortis till brasan. här kommer några bilder från kvällen.



Pussssssssss/johanna

RSS 2.0