jullov

Nu har det efterlängtande jullovet äntligen kommit. Avslutningen bestod av fika och lekar tillsammans med klassen. Direkt efter avslutningen drog jag till frisören för att klippa mig och slinga håret. Resultadet blev bra men inte så jätte mycket ljusare. Lunchen bestod av en pasta sallad på vivaldi tillsammans med syster och hennes kompis. Förutom det har jag även hunnit köpa min sista julklapp och tränat. Just nu u befinner jag mig i halvt nystädade rum och kollar på greys anatmoy. 

den artonde december

Dagen har till största delen spenderats i skolan. Har även hunnit med mamma en kort stund till erikslund. Fick med mig kläder till julafton hem vilket var skönt. Kan inte fatta att det bara är tre dagar kvar till jullovet och mindre än en vecka kvar till julafton!

Lucia

SItter här i soffan och kollar på julkalenden och äter frukost. Börjar halv ett idag vilket är skönt, dock måste jag plugga nu innan. 

jamiiiieee

Ligger just nu i min nybäddade säng och kollar på greys anatomy. Under dagen har jag spelat en match som vi vann med 3-1. Har även kollat på min systers match. Förutom det har jag bara vart hemma och tagit det lugnt framför vampire diaries och greys anatomy. 
 

Christmas inspiration

weheartit

It's friday

Befinner mig just nu här hemma i soffan framför x-factor finalen. Det är här jag kommer spendera min fredagkväll. Dagen har även spenderats i skolan och i kristiansborgs hallen för lite innebandy träning. 

let me love you


5 december

Har precis kommit in innanför dörren. Vädret är inte att leka med idag, det är väldigt kallt och snöar. Blåser gör det också och trodde nästan att jag skulle blåsa iväg ett antal gånger. Resten av dagen ska jag lägga mig under en filt i soffan och kolla på film och sedan klockan fem är det dags för träning.

Lost in universe

weheartit

Måndag

Ligger just nu här nere i soffan och kollar på tv. Dagen har varit seg då jag är sjukt trött. Vädret har inte heller vart det bästa eftersom att det har vart hur kalt som helst. Snart ska jag äta mat och sedan bege mig mot bäckby sportcenter för lite innebandy träning. 
 
weheartit

Hemma & första advent

Nu har jag kommit hem efter en helg i Mora. Var där och spelade sm steg två som jag har saft tidigare. Dock åkte vi ut i åttondelsfinalen mot per-ols. Så vi hamnade alltså med en delad åttonde plats i hela Sverige bland 96orna. 
 
Idag är det även första advent vilket det verkligen inte känns som även fast det ligger ett stort lager snö utanför min dörr. Det ska vi iallafall fira med en liten mini jul och vi brukar ha på första advent här i min familj, det är som ett julbord fast lite mindre. Nu ska jag ta och kolla på julkalender och bara ta det lugnt.
 

RSS 2.0