29 Juni

Kände att det var på tiden att skriva ett inlägg här nu. Har varken haft lust eller något att skriva om de senaste dagarna. Jag har bland annat firat midsommar i Frösåker tror jag det hette. Va hos några som hade stuga där och vi sov även över där i våran husvagn. Vi åt, körade tävlingar och spelade mycket fotboll, kul var det.
 
Under den här tiden har jag även hunnit med att skaffa en iphone. Lite efter kanske men bättre sent än aldrig.

gammal..


Där palmerna bor


Water


Onsdag

Hela förmiddagen igår var jag på mammas jobb och sedan lunchade vi på rob's deli. Efter lunch åkte jag hem och tog det lugnt. Senare på kvällen bakade jag bullar som ni ser på bilden här under.
 

Idag har jag var och handlat mat inför midsommar med pappa och nu under eftermiddagen ska jag städa och fixa lite saker här hemma, har ju inget sommarjobb så jobbar hemma istället, kram /johanna

 
 

monday

Idag har jag inte gjort så mycket, bara städat och tränat. Efter träningen grillade vi även med laget och snackade lite om vad som kommer. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, ciao.If this love only exist in my dreams, don't wake me up...


Söndag

Idag har jag inte gjort något speciellt. Har bara åkt ner på stan med mamma och pappa för att kolla en sak. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag sen blir det ut och springa som gäller, kram /johanna


gammal...


Skolavslutningen


Igår kväll hade vi skolavslutning och inte vilket som helst utan jag slutade faktiskt nian vilket är både positiv och negativt.

Det var först avslutning i kyrkan och direkt efter gick vi till skolans matsal och hade avslutningsmiddag bara vi nior och även lärare. Det bjöds på trerättersmiddag och mycket skratt. Efter det drog de flesta vidare på fest där iallafall jag var till klockan ett då jag, Ina, Emma och Alissa drog hem till Ina och sov.
Här nere ser ni bilder från själva avslutningen och middagen tagna av mamma och Elsas pappa och min mobil, därav varför det är olika storlekar på dem.

Idag vaknade jag hos ina och ungefär vid fyra tror jag det var följde jag med emma till stallet och kom hem runt åtta. Just nu kollar jag på fotbollsmatchen som går på tv, heja sverige!/kram /johanna

Önstagalan

Här kommer fler bilder från önstagalan. Tog dem från Elsa, dock är det jag som har tagit de flesta av dem fast med hennes kamera kram /johanna


Önstagalan

Nästan hela gårdagen spenderades på stadshotellets festvåning. Det var önstagalan där, det är en gala för vårans skola med prisutdelning, underhållning, mat och avslutas med disco. Bilden tog jag från olivia men det kommer fler sen när Elsa har lagt ut sina.

Idag hade vi sovmorgon till klockan ett, då var det dags för fotbollsmatchen mellan lärarna och niorna, dock förlorade niorna på straffar. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och klockan fem ska jag vara i kyrkan för det är nämligen skolavslutning idag. Vill inte sluta nian än men ändå vill jag.


Mentorsdag

Kom nyss hem efter att ha tillbringat nästan hela dagen fram tills nu på djäkneberget med min klass. Vi hade en så kallad mentorsdag. Nu ska jag sätta på någon film eller något sånt och senare i kväll blir det träning. Fixade även en design igår, inte något speciellt direkt men aja hoppas ni gillar den.kram /johanna

FotballNu drar jag snart till Aleks för att kolla på fotbollsmatchen, vi ses senare!

kram /johanna

U Know It Ain't Love


Söndag

Dagen har till största delen bestått av shopping. Åkte ner till Erikslund tillsammans med mamma, pappa och syster. Fick med mig ett par shorts, smågrejer och även hårfärg.

Efter det gick jag och syster ut och sprang och efter det färgade mamma mitt hår, resultatet får ni kanske se i morgon Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av pretty little liars oh vi ses i morgon!kram /johnna

Studenten

kram /johannaPaintball & student

Hej alla, jag har haft fullt upp de senaste dagarna och har inte hunnit blogga. I Torsdags åkte jag, syster och mamma till strängnäs för att se när en kompis till familjen tog studenten. Igår tog min syssling studenten här i Västerås och jag var där när han sprang ut men fick skippa "festen".

Istället drog jag till Enköping med klassen på klassresa. Vi spelade paintball och sov sedan i stugor på en camping. Stor del av klassen "dyngnade" vilket förklarar att jag är sjukt trött nu, Sov bara 10 minuter på hela natten. Bjuder bara på en bild och den tog jag av frida på fejjan.kram /johanna

go sweden

Det är 6 juni idag vilket betyder att det är sveriges nationaldag. Nästan hela förmiddagen har spenderas på djäkneberget tillsammans med min familj + några andra från min släckt. Har vart där eftersom att min bror har spelat där, alltså uppträtt där. Efter det åkte vi till mina kusiner på lunch och vi kom hem för en liten stund sedan.kram /johanna

twilight

Har precis duschat och innan det har jag tränt, en och en halv timme löpning och fys. Hela förmiddagen har spenderas på löga där det var superstar, en tävling mellan olika skolor och min skola kom fyra.

Nu ska jag lägga mig i sängen framför twilight och bara ta det lugnt, länge sedan jag såg den nu.kram /johanna

4 juni

Har precis kommit hem från träningen och ska snart gå ner och duscha. När jag har duschat ska jag lägga mig i sängen och sätta på en riktig tjejfilm och bara ta det lugnt.


gammal, hinner aldrig ta nya...

kram /johanna

Måndag

Idag har jg haft min sista riktiga skoldag på hele grundskolan. Dock känns det inte riktigt som att det är sommarlov snart med tanke på vädret, regn och trist.

Skola idag har vart rätt chill med tanke på att vi inte har gjort någonting speciellt. Nu ska jag snart på träning, vi ses!


Ska även gratta min fina vän Emma som fyllde 16 år igår, grattis i efterskott!

Big brother

Dagen började med att jag gick ut och sprang med syster. Efter lunch åkte vi och hyrde film och köpte ben & jerrys och har därför spenderat eftermiddagen framför tven i våra one piece. Just nu sitter jag och väntar på att big brother börjar, finalen nu då och heja Annika!

image descriptionkram /johanna

Första juni

Idag är det äntligen första juni och det betyder att det inte är långt kvar till sommarlov alls. Slängde de flesta av mina skolböcker i papperskorgen idag och har även räknat ut att det bara är två riktiga skoldagar kvar, 12 dagar kvar till önstagalan och 13 till skolavslutningen. Dock kommer jag sakna alla eftersom att jag går ju ut nian och börjar därför på gymnasiet efter lovet.

Just nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik på högsta volym och gör ingenting speciellt, kram /johanna


RSS 2.0