Syster
Foto och redigering: Johanna (jag) Modell: Julia (syster) Utrustning: Canon EOS 500D

Några bilder jag tog på min syster under påsklovet.

SWAG


lördag

nu drar jag snart till min syssling och sedan ska vi vidare på min kusins pojkväns spelning, ses senare!


fridayHola amigos, dagen har spenderas i skolan. Efter att jag kom hem har jag inte gjort något speciellt. Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar och sen får vi se vad som händer senare.

Shot for me


Torsdag

Idag har jag inte gjort något speciellt. Har vart i skolan bara. Nu ska jag gå ner och duscha och sen klockan nio ska jag kolla på criminal minds, vi ses imorgon!

right by my side


Tisdag

Uppdateringen har varit sämst och jag orkar inte skriva allt som hänt sedan dess men vi vann iallafall cupen.

Den här veckan har vi tema vecka i skolan och temat är kärlek. Det betyder att vi inte har några vanliga lektioner med vissa undantag. Aja nu ska iallafall mamma färga mitt hår och resultatet får ni kanske se i morgon, ciao.kram /johanna

Bästa One tree hillkram /johanna

Varberg och mälarenergicup

Uppdateringen har varit sämst de senaste dagarna. Jag har iallafall spelat cup förra helgen i Varberg. Sen efter cupen blev jag sjuk och var hemma två dagar från skolan.

Den här helgen spelar jag cup här hemma i Västerås med en lag från både 96orna och 98orna. Vi har vunnit två matcher med 9-0 och 2-0 och även spelat en oavgjord, 6-6. Vi har därför vunnit gruppen och ska spela semifinal imorgon klockan 7.50. Aja nu ska jag gå och duscha och slänger in lite bilder från cupen i Varberg.


/johanna

...


PackarHåller just nu på att packa eftersom att jag imorgon klockan åtta på morgonen åker till varberg på innebandycup. Dwt här betyder också att uppdateringen förmidligen kommer vara sämre än vad den redan är, sorry. Aja nu ska jag väll fortsätta med det och sedan plugga vi ses!

kram /johanna

onsdag

Hade min första riktiga skoldag efter lovet idag. Efter skolan åkte jag hem till Ina tillsammans med henne och emma och fixade en hemlig sak. Drog sedan direkt till k-borg på träning och har ända sedan jag kom hem pluggat. Nu ska jag läsa lite i min bok jag läser på engelska och vi ses imorgon!


bild från orienteringen idag på idrotten

kram /johanna

Tisdag

Har precis kommit hem från träningen och ska snart gå och duscha. Idag var det örst skoldagen efter lovet och jag slapp åka till skolan. Hade skol-dm i innebandy istället och vi kom på andra plats. När jag sedan kom hem var det bara att plugga vilket jag gjorde ända fram till träningen. Nu ska jag duscha som jag sa och sedan plugga lite mer. Är ju borta hela helgen så måste göra klart allt nu istället.kram /johanna

uppdateringen suger

Som rubriken säger uppdateringen suger just nu och jag har inte haft bågon lust att blogga. Ska försöka fixa en ny design och ha en lite "nystart" här på bloggen lite senare när jag har tid.

Ända sedan i Torsdags har jag vart i min husvagn i mora och åkt Snowboard och bara tagit det lugnt. Slänger in några instagram bilder från helgen.wordskram /johanna

so good


RSS 2.0