fruits

Vad passar inte bätttre än det här en dag som denna med sportlov och allt.

watermelon

Blev hemma från skolan idag på grund av att jag är sjuk. Lyxade därför till det lite med mitt favorit te och vattenmelon, hur gott. Dessutom kan jag inte låta bli att få lite sommar känslor av melonen och att ljuset som lyser in genom fönstret. 

IT’S FUNNY HOW SOME DISTANCE, MAKES EVERYTHING SEEM SMALL

Min lördag har spenderats med bland annat innebandy. Spelade en match mot skälby och sedan åkte jag och kollade på min systers match. Under kvällen har jag bjudit familjen på amerikanska pannkakor framför mellodifestivalen, hur gott!

it's friday

Idag är det äntligen fredag och inte nog med det, alla hjärtans dag! Har under dagen vart i skolan, en riktig chilldag med bland annat film. Just nu ligger jag här i sängen och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med mat. Vet inte riktigt vart kvällen leder mig då det blev ändrade planer men något ska jag väll göra. Kram Johanna

BLUEBERRY MUFFIN

Spenderar kvällen med te framför hockey. Os är ju i full gång och jag spenderar så mycket tid jag kan framför det, vilket inte är mycket. Förutom att kolla på hockey har jag även pluggat lite matte och ska nu snart gå och lägga mig och läsa min bok vi läser i svenskan, svenne.

Kan också passa på och tipsa om teet jag dricker, blueberry muffin. Det är så himla gott och perfekt en kväll som denna. Smakar dock inte muffins men vad gör det?


RSS 2.0