julkalender

Dag 1 - En bild som du blir glad av.
Dag 2 - En bild på det senaste plagget du köpte.
Dag 3 - En bild på din favorit sport.
Dag 4 - En bild på ditt rum.
Dag 5 - En bild från i sommras.
Dag 6 - En bild på något roligt.
Dag 7 - En bild på dig och en vänn du inte har varit med på länge.
Dag 8 - En bild på något/någon jag inte kan leva utan.
Dag 9 - En bild från förra vintern.
Dag 10 - En bild på någon i din familj.
Dag 11 - En bild på dig.
Dag 12 - En bild på dig för ett år sedan.
Dag 13 - En favorit bild.
Dag 14 - En bild på dig när du var liten.
Dag 15 - En bild på en tid du saknar.
Dag 16 - En bild på en plats du vill åka.
Dag 17 - En bild på dig för några år sedan.
Dag 18 - En bild på någon du saknar.
Dag 19 - En bild som påminner dig om den senaste sommaren.
Dag 20 - En bild på dig och en vänn.
Dag 21 - En bild du har tagit.
Dag 22 - En bild på något du vill ha.
Dag 23 - En bild från en dag du minns.
Dag 24 - En bild på någon/något du älskar.

tänkte köra på den här nu fram till julafton och jag börjar i morgon.

kram /johanna

onsdag


sitter just nu på mitt rum och gör inget speciellt. Vid fem är det träning så ska nog gå ner och byta om snart. börjar inte fören tio i ett imorgon, skit skönt. aja nu ska jag gå ner och byta om sen ska jag öva lite på lucia sångerna, måste kunna dem på måndag.

kram /johanna

studiedag

nu under förmiddagen har jag och syster städat hela huset. Är ledig idag eftrsom att det är studiedag. Nu ska jag snart äta lunch och efter det ska jag och syster baka pepparkaka och sen blir det att plugga, vi ses!



kram /johanna

talk that talk



kram /johanna

-



sitter här med musik i högtalarna och gör inget speciellt. Under dagen har jag vart i skolan och sen pluggat hela eftermiddagen. Träningen idag var inställt så det blev ingen träning heller. Nu ska jag ta och sätta på en film vet dock inte vilket än men det får vi se.

kram /johanna

true



kram /johanna

happy girl

skulle precis gå ner för trappan och kollade ut genom fönster och vad ser jag, det snöar. Glad tjej här, äntligen kom den. Dock kommer den säkert inte ligga kvar på marken men ändå.


google

kram /johanna

påväg hem


sitter just nu i bilen påväg hem från farfar. Har vart dät hela dagen och har ätit lilla jul och sen har jag och syster klätt hans julgran som ni ser bild på här över. Sorry för den dåliga mobilbilden.

Kram /johanna

lördag



kram /johanna

mot k-borg

nu ska jag snart dra mig mot k-borg för sm steg 1, vi ses!



kram /johanna

fredag


kom hem från skolan för ett tag sen och ska bara njuta av att det är fredag. vid fem är det träning och sen har jag även första steget i sm imorgon, tagga.

kram /johanna

Love is just a word Until someone comes along and gives it a meaning.



kram /johanna

24 november, en månad kvar...

Har precis kommit hem från en ganska onödig dag iskolan, vi gjorde typ ingenting. Nu ska jag plugga lite på engelska glosorna vi har till imorgon och när mamma kommer hem ska vi åka till erikslund och shoppa lite, vi ses!



kram /johanna

-



kram /johanna

...








kram /johanna


Movietime

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Letters to juliet, vi ses i morgon!



kram /johanna

Rihanna

sitter just nu här uppe på mitt rum och äter samtidigt som jag lyssnar på rihannas nya album på spotify, love it



kram /johanna

Tisdag

bloggen suger just nu jag vet men jag har inget intressant att skriva, det är ju inte speciellt kul att läsa vad jag har gjort i skolan och det är det ända jag har gjort hehe.

Om ni ville veta så är det faktiskt exakt en månad kvar till skolavslutningen, längtar så här mycket. Är det bara jag som vill att snön ska komma någon gång? Vill åka snowboard och älskar julen den är så mysig med allt julpynt och lampor som lyser upp mörkret. Vet att jag har lagt upp den här låten förut men älskar den och man får verkligen en julkänsla om man kollar på videon.



kram /johanna

Grymt


Älskar den här covern och även alla andra av hans covers. Hans röst är grym och jag bara älskar han.

kram /johanna

nästa: träning

kram/ johanna

klar nu

Nu är jag äntligen klar med både son och svenskan och ska snart lägga mig i sängen, är skit trött.

Spelade  ju match idag mot per-ols och vi vann med 8-3 och jag gjorde ett mål och en assist. På vägen hem köpte jag och mamma mcdonalds, var skit länge sedan jag åt det faktiskt hehe. ska väll ta och göra mig iordning nu, hejdå!


bild från i sommras

kram /johanna

söndag (pluggdag)

God morgon allihoppa, sitter här med svenska och so böckerna framför mig. Denna dag kommer se ut ungefär såhär plus att vid tolv är det samling för match mot per-ols. Ska väll fortsätta med pluggandet
nu så att jag blir klar någon gång.

image description

kram /johanna

17:01

image description
väntar just nu på att gästerna ska komma.

kram /johanna

tävlar

är med i dagens/veckansblogg här!

lörsdag

Nu under morgonen har jag städat mitt rum och snart kommer mormor och morfar hit. När mamma och pappa har kommit hem från affären så ska jag och julia baka lussebullar eftersom att vi får gäster ikväll. Det är ungefär så min dag kommer se ut, vi ses!



kram /johanna

FridaY

har precis kollat på criminal minds och sitter just nu med en skål ostbågar och en godispåse ensam på mitt rum. Under dagen har jag inte gjort så mycket, sista dagen på praoen och jag fick dumle av dem och sen har jag även spelat match mot västerås ib.  Vi vann med 13-2 och själv stod jag för 2 mål och en assist. Ska väll ta och njuta av de sista godiset som är kvar och kolla klart på filmen jag började kolla på igår, ciao.



kram /johanna

Torsdag

Nu har fyra dagar av fem av praoveckan gått och det återstår bara morgondagen. Slutade runt två idag vilket var rätt så chill med tanke på att jag har slutat runt fyra de andra dagarna. Vid ungefär halv sju åkte jag och mamma till widenska på öppet hus och kikade lite där. Nu ska jag sätta på en bra film och sedan krypa ner under täcket och sova. Ni får ha det bra!




kram /johanna


It will rain



kram /johanna

...



kram /johanna

Tisdag

Nu är andra praodagen avklarad och jag är inte lika trött som igår, tur det. Nu ska jag snart kolla på karate kid fast först måste jag diska eftersom att det är min disk dag och göra lite andra saker. Vi ses!


bild i repris!

kram /johanna

trötttjej.se

Har precis komit hem efter första praodagen. Praoade på ett dagis så nu är man inte lite trött hehe. aa nu ska jag snart äta och sen blir det innebandyträning, ni får ha det bra!




kram /johanna


awesome






kram /johanna

...



kram /johanna

twitter & blogkken

skaffade både blogkken och twitter för några dagar sen så följ gärna mig på dem hehe.

blogkken: jjohannabertils -
twitter: jjohannabertils

kram /johanna

farsdag

Nu under förmiddagen har jag spelat match mot råby, vi vann med 10-4.  Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag starta ett litet pepparkaksbak med mig själv eftersom jag inte hann det igår.



kram /johanna

kebab in my heart

kom nyss hem från frida, var ju där och var barnvakt åt molly och maya (fridas kusiner). Vi har väll gjort lite allt möjligt tex. spelat wii, kollat på fridas match och spelat sällskapsspel. Just nu väntar jag på att bror min ska komma hem med kebabtallrik till mig så vi ses.



jätte gammal bild hehe.

kram /johanna

dm-mästare

matchen vann vi med 7-1 och är nu "bäst i västmanland". Nu ska jag snart åka till frida och vara barnvakt åt hennes kusiner eftersom hon skulle göra det men hon har match.


vår vackra pokal.

kram /johanna

mot match

kram/ johanna

God morgon!



Idag blir det att spela dm, dock är det bara två lag anmälda så det blir final direkt. Efter det ska jag och syster baka lussebullar och pepparkakor. Känns som att det är långt till jul eftersom snön inte har kommit än men det är bara 5 veckor kvar för mig i skolan fast då har jag inte räknat med prao veckan som är nästa vecka. Förra året vid den här tiden var det mycket snö ute, svårt att tänka sig om man tittar ut genom fönstret nu. uppdaterar mer senare, vi ses!

kram /johanna

Mistletoe


jag är inte ett så stort fan av Justin bieber men jag älskar den här låten!

kram /johanna

11-11-11



kram /johanna

Mattematik

har suttit nästan hela eftermiddagen idag och räknat matte. Har räknat klart nu och när mamma kommer hem ska vi gå igenom kaptlet så att jag kan det imorgon på provet.





kram /johanna

mot skolan

Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och trampa iväg till skolan. Nu under förmiddagen och jag pluggat och även städat lite i mitt rum. Överst på att göra listan efter skolan är att plugga matte, inte det roligaste precis men det måste göras.


frida på bild

kram /johanna

svar på tal


svar: Bilderna är från Dear John.

kram /johanna

...







kram /johanna

Dear John

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på dear John, älskar den. Imorgon har jag sovmorgon till ungefär ett men själv ska jag gå upp nio för att plugga och städa rummet, duktig flicka här. vi ses i morgon.



kram /johanna

fysik

hem precis kommit hem från skolan och sitter här och ska snart plugga. I morgon har jag äntligen sovmorgon till tio i ett, äskar torsdagar. Nej nu ska jag plocka fram fysikböckerna och börja plugga, vi ses!



kram /johanna

we found love in a hopeless place



kram /johanna

we never think about what we have and always think about what we don't have







kram /johanna

...

how to make a gif
kram /johanna

the OC

kom hem från träningen för en stund sen och har precis duschat. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på o.c och bara chilla. vi ses!


kram /johanna

far away



hemma nu efter en lång skoldag. ville inte att lovet skulle ta slut, men som tur är så har vi prao nästa vecka. jag ska praoa på dagis hehe. Nu ska jag sätta mig och plugga en liten stund, vi ses!

kram /johanna

Ny design



Nu har jag äntligen fixat en ny design. var trött på den gamla, har haft den rätt så länge. hoppas ni gillar den!

kram /johanna

...



sö(m)ndag

hela dagen har gått åt till att plugga fysik. Nu tänker ta en lite pause från pluggandet men jag har ingen aning om vad jag ska göra. Vill gå ut och fota men det är redan mörkt ute. aja nu ska jag inte sitta här och klaga och istället hitta något att fota här inne. hejsvejs.



Kram /johanna

igår









kram /johanna

Lördag

Under förmiddagen har jag pluggat och bara tagit det lugnt vilket jag kommer göra nu under eftermiddagen också. vid sju ska jag till frida på tjejkväll och lite halloween firande. Jag ska vara djävul, jag är tråkig jag vet men hittade inte på något annat.


kram /johanna

guld

har precis kommit hem, de vann hela cupen så grattis. skulle bloggat där borta men det funkade inte så jag sket i det hehe. Nu ska jag försöka få med mig pappa till toyrus och köpa utklädningsgrejer till imorgon. hare bra!


fin bild på min lunch (köttbullar & potatissallad)

kram /johanna

hemma nu

Är hemma nu, det gick inte så bra för mitt lag men de andra laget gick vidare så jag och matilda ska dit imorgon så räkna med dålig uppdatering då eller kanske slänger in något inlägg lite då och då. Fick bli ett mål och en matchenslirare tröja för mig den här cupen, Är nöjd ändå.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sätta på någon bra film vilken vet jag inte än. Är sjukt trött nu så det blir nog att somna rätt så tidigt ikväll plus att jag ska upp typ fem imorgon, kul kul.


en blond Johanna jao.

kram /johanna

nästa apalby

nu drar jag snart till samlingen och sen vidare till stockholm för scorpionscup. ni får ha det bra.


...

sorry för den dåliga uppdateringen men jag har inget att skriva.



kram /johanna

If you go away will my eyes be like a cloud and it will rain every day.




animation maker



kram /johanna

...

animation maker


Kram /johanna

tisdag

Malin färgade ju mitt hår i går och här nedanför har ni resultatet.


kram /johanna

RSS 2.0