Trötter

Under gårdagen hann man med mycket men ändå ingenting. Var först på Erikslund en kortis för att köpa lite presenter och åkte sedan och kollade på en match. Eftermiddagen/kvällen spenderades i örebro för match mot lillån. Avlutade sedan kvällen med spicy framför tvn.
 
Idag har endast jag vart på länslagsträning men har även hunnit med lite plugg. Ska nu lägga mig i sängen framför ett avsnitt av ugly betty och sedan sova.

Smile it's Friday

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Har fakt "forskar fredag" idag på skolan. Vi fick gå på föreläsningar som olika forskare höll i, inte speciellt kul. Men man får tänka positivt, idag är det fredag wihoo. Ska om en liten stund åka på träning och sedan blir det fredagsmys här hemma framför idol. 

onsdag

Har under dagen vart i skolan och jag ska nu bege mig mot min träning.

tjugofjärde

Har precis kommit hem från skolan och tänkte ta något att äta. Idag har jag ingen träning vilket är skönt då jag bara ska ta det lugn och kanske ta tag i lite plugg, ciao!

Söndag

Har under för förmiddagen tagit tag i lite nödvändigheter. Har pluggat och städat mitt rum. Just nu sitter jag och kollar runt lite på datorn och lyssnar på musik och ska snart äta lunch. Under eftermiddagen ska jag bara ta det lugnt och kanske sätta på ett avsnitt av ugly bettyl. 

breakfast

Finns nog inget bättre sätt att starta dagen med än med en god frukost. Amerikanska pannkakor med blåbär, hallon och banan tillsammans med en hallon och blåbär smoothie, mums!

Tacomys

 

todays

Kom hem från skolan för en stund sedan. Ska under resten av dagen bara vara hemma och ta det lugnt med tacos och idol.

Idol

Sitter just nu och kollar på idol tillsammans med syster. Under dagen har jag vart i skolan och sedan åkt direkt till träningen. I morgon är det äntligen torsdag vilket betyder att det är pankakor i skolan, wiho!

New in

Fick med mig dessa hem när jag var och shoppade i lördag. Har velat ha sådana länge men nu har jag äntligen köpt dem.
 
Under dagen har jag vart i skolan till kvart över tre. Ända sedan jag kom hem pluggat och vid halv åtta är det samling för träning, ciao!

sextonde

Har under dagen vart i skolan, lunchat på donken och haft idrott ute i regnet. Nu ska jag plugga och sedan är det dags för träning.

I came in like a wrecking ball


sunday

Under dagen har jag fixat lite här hemma, pluggat och övningskört. just nu sitter jag och kollar på kändishoppet tillsammans med en tallrik med glass.

den fjortonde

Om en liten stund ska jag bege mig mot Erikslund tillsammans med mamma, mormor och syster för att shoppa. Vi får hoppas att jag kommer med något fin hem.

Black&white


And we gonna let it burn


Fridayyyyy

Idag är det äntligen fredag igen och jag ska om en timme ta bussen till stan för att äta med Julia och Gabriella för att sedan gå till skolan. Efter skolan åker jag direkt till träningen och sedan blir det antagligen bara en myskväll hemma.

Onsdag

Dagen har spenderats hemma i sängen då jag fortfarande är sjuk men i morgon ska jag iallafall till skolan. Har vart så sjukt uttråkad idag så det ska faktiskt bli skönt med skola i morgon. Just nu tittar jag på idol och sedan ska jag nog kolla på ugly betty tills jag ska sova, ciao!

Sick

Har under helgen hunnit med allt möjligt. I lördags åt jag middag och bowlade med Gabriella och Julia. Efter det åkte jag hem till mina kusiner och hängde resten av kvällen. I söndags åkte jag till Linköping för att hälsa på min bror som precis har flyttat dit. Efter det åkte vi hem till några kompisar till familjen och åt pizza och fikade. Idag har jag vart hemma från skolan då jag har gått och blivit sjuk och jag blir förmodligen hemma i morgon också.
 

It's friday friday

hejsan allihoppa! Idag har jag hunnit med att bland annat fika med Gabriella och Julia på espresso house, träna, plugga och käka tacos två gånger. Just nu väntar jag på att fotbollen ska börja med en tallrik med glass.

My kind of love


Fall


Torsdag

Under dagen har jag haft aktivitetsdag med skolan, vilket betyder att vi inte hade vanliga lektioner. Efter det lunchade jag på Subway med Lovisa. Nu ska jag bara ta det lugnt och sätta på ett avsnitt av ugly betty.

tisdag

Befinner mig just nu på mitt rum med musik i högtalarna vilket jag har gjort sedan jag kom hem från skolan. Nu ska jag snart gå ner och byta om och sedan åka i väg på träning. Efter träningen ska jag bänka mig framför idol och sedan sova.

Music


Första september

Den här helgen har endas bestått av innebandy. Hade läger fredag till lördag och sedan spelade jag även 2 matcher i går. Idag väntas helgens tredje match för mig och efter det ska jag bara ta det lugnt här hemma.