hemma

hemma nu efter två veckor i falkenberg och halmstad och en väldigt lång bilresa. under cupen kom vi etta i b-slutspelet och finalen vann vi med 3-1. slänger in lite bilder jag tog från elsa på facebook.






Pusssssssssss /johanna

om allt som hänt

Hejsan allihoppa! Ligger här på min madrass på golvet i skolan. Ska väll snart sova eftersom att jag har match i morgon. Tänkte berätta lite om vad som har hänt de senaste dagarna. Först åkte vi ju till något ställe där åkte vi till en festning och chillade. Sedan i söndags förra veckan åkte vi vidare till falkenberg dit kom också några fler familjer. Under de dagarna har vi solat, badat , spelat minigolf, ätit glass, åkt till ullared och sen har jag även spelat paintball. Det var mycket roligare än vad jag trodde. Just nu är jag i halmstad och spelar fotbollscup. Kom hitvidag så har inte hunnit göra så mycket. Nu ska jag väll lägga undan mobilen och vara lite social. Hejdå skruver väll efter varje match om jag hinner och orkar.

Hallå där

Sitter här i någon skola i halmstad och ska snart spela kort. Uppdateringen har vsrit sämst jag vet. Jag har iallafall vartit i falkenberg och nu måste jag gå, adios

mot havet

Sorry för den dåliga uppdateringen men är fortfarande i falkenberg. Sitter här i mitt förtält och ska snart gå ner till stranden och bada.

grillning på g

Sitter här i mitt förtält och gör just nu ingenting. Under dagen har jag inte gjort så mycket. Har badat solat och åter igen badat. Har även spelat spel och bara chillat. Skulle igentligen blogga på datorn nu eftersom att vi har fixat internet på den men den ville ibte samarbeta med mig så ni får nöja er med ett inlägg utan bild igen. Nu ska jag snart äta, grillat blire så hare bra.

i bilen

Sitter i bilen påväg till falkenberg nu. Har ghort det i ungefär 4 timmar och det blire i ungefär en halvtimme till, skit segt. Har inget intressant att skriva men när jag kommer in på någon dator så ska jag nog börja med en såndär lista. Eftersom det inte går att lägga in bilder så får ni ingen bild, sorry.

one tree hill

Sitter här i husvagnen och kollar på one tree hill. Under dagen har vi varit vid någon fästning och gått typ någon jakt efter guld eller nått sånt. Sen har vi också solat, badat och spelat vollyboll. Nu ska jag väll fortsätta kolla på one tree hill och skriver väll imorgon eller nått. Vi. ses

påväg

Hej allihoppa, sitter i bilen nu påväg till någonstans vet inte riktigt vart haha. Vi ska iallafall vara där till på söndag och sen ska vi åka vidare till falkenberg. Har inte så mycket mer att säga, adios Bild från arkivet Pussssssssss/johanna

mobilbloggning

Bloggar med mobilen just nu.blir skit glad om det här funkar för då kan jag ju blogga när jag är i falkenberg vilket jag åker till imorgon. Puss och kram skumbanan!

torsdag

sitter här nydushad och gör inget speciellt. innan det vare träning och sen resten av dagen hr jag inte gjort så speciellt mycket. hjälp mamma och pappa att städa husvagnen och packat lite. har även åkt en liten sväng till erikslund för att köpa sånt där plast man sätter på skärmen på mobiler. köpte ju en ny igår, en samsung galaxy ace. bjuder på väldigt vackra bilder från igår.











'Pussssssssssssssssss /johanna

onsdagggg

ja man får väll bjuda lite på sig själv...

15 år

vem är det som blir 15 idag då? jo jag. dagen har spenderas med min mormor och morfar som precis har åkt hem. nu ska jag göra mig iordning och sedan kommer några vänner hit och firar mig.


ida, emma, malin och jag från förra veckan på power meet

Pussssssssssssss /johanna


en dag kvar

hejsan allihoppa!

nu är det bara en dag kvar till min födelsedag alltså jag blir 15 imorgon. under dagen har jag inte gjort så mycket, har hjälp mamma och pappa att städa husvagnen och sånt. igår hann jag inte blogga något mer för mina kusiner kom hit och firade mig och sånt. håller också på med en ny design, har tröttnat på den jag har nu. Den kommer väll upp när den kommer har inte precis så bra ideer.


Foto och redigering: Johanna (jag) Modell: Julia
Utrustning: Canon EOS 500D

hearts in the air


måndag

hejj allihoppa,har inte kunnat uppdatera något de senaste dagarna har vart borta. i lördags vare ju bröllop sedan sov vi kvar där och på vägen hem stannade vi hos mormor och morfar. idag ska jag väll städa mitt rum och sånt. lovade emma att visa bild på klänningen jag hade på bröllopet och här kommer den.



ni behöver inte kolla på mitt ansike hhaha

Pussssssssssssss /johanna

bröllop



sitter här myduschad och ska snart börja göra mig iordning för bröllop.  min mammas kompis ska gifta sig och sånt. vi tar även med oss husvagnen så vi sover där. igår var jag vid löga och kollade på power meet med malin, elsa, emma och ida. sedan köpte vi donken och satte oss utanför kristiansborg och åt.








bilderna tagna av elsa och ida

Pussssssssssssssssss /johanna

torsdag

har precis kommit in, har legat ute på min stutsmatta och solat och har även badat i min pool. resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra förutom att jag har fotbollsträning ikväll. tror jag ska baka kladdkaka nu är sjukt sugen på det, hare bra!





bilder jag tog från elsas blogg från förra veckan.

Pusssssssssssss /johanna

en vecka kvar...

sitter här och gör inget speciellt. uppdateringen har varit sämst men har inte bloggat eftersom jag inte har haft något att blogga om. idag har jag inte gjort så mycket på förmiddagen gjorde jag och julia rosor i marsipan eller bladen vare vi gjorde. ska ju på bröllop i helgen och mamma fixar tårtan så hon ville att vi skulle göra dem. idag är det också en vecka kvar till min födelse dag, läängtar. ikväll blire grilla och kolla på en match me fotbollen och sen så vet jag inte vad som händer mer idag förutom att mina kusiner skulle komma för mamma ska spela golf med min morbror. bjuder på bilderna.

Pusssssssssssss /johanna

black and white


Foto och redigering: Johanna (jag) Modell: Julia

Utrustning: Canon EOS 500D


idag har jag inte gjort så mycket. har städat mitt rum och sen har jag även varit ute och fotat lite med syster. resultatet finns i inlägget under och bilden över här.

Pusssssssss /johanna

4 juli




Foto: Julia Modell: Johanna (jag)
Utrustning: Canon EOS 500D

löga

kom nyss hem från några kompisar till familjen. har vart där hela dagen eftersom vi fixade grejer till ett bröllop vi ska på. hann inte skriva något mer igår eftersom jag åkte till löga med matilda, malin och emma. vi grillade korv och marshmallows och chillade lite. här kommer lite bilder från igår.















Pussssssssss /johanna

hallooj

kom nyss hem från hälla, va där med mamma för hon skulle köpa en klänning till ett bröllop vi ska på. igår åkte vi ju ner till cityfestivalen, vi va där en stund och sedan åkte vi till löga och satt på en brygga och grillade marshmallows och badade. slänger in lite bilder från igår.









Pusssssssssssss /johanna



första juli

idag är det första juli och det betyder att det bara är 13 dagar kvar till min födelsedag, happy. kom hem från stan för ett litet tag sen. va där med malin, emma och frida. köpte ett par shorts och ett par solglasögon och sen blev det även subway till lunch. hann inte skriva något mer igår men va med malin, vi badade och solade lite i min pool sen vare träning och sen var vi även med emma också på kvällen. nu ska jag väll snart äta och sen drar jag iväg på cityfestivalen med några. har inga nya bilder så det får bli lite musik istället ;)





Pusssssssssssss /johanna

RSS 2.0