Live while we're young

godmorgon, I gårvar det seriepremiär mot skälby och vi vann med 4-0. Efter det åkte jag till erikslund med familjen, fick med mig en stickad tröja hem från cubus. På kvällen hade jag en liten myskväll med familjen som bestod av film och grönsakstipp. Idag är det bara match mot Onyx som står på schemat, vi ses senare!
 

She will be loved


Torsdag

 
Dagen har till största delen spenderas i skolan och just nu sitter jag här och kollar på 90210, kram /johanna

Mot skolan


clothes

De här sakerna skulle man inte tacka nej till...
Tröja_Gina tricot/Väska_Alexander Wang/boots_Jeffrey campbell/Svarta jeans_J Brand/Skinjacka_Jofama by Kenza/Ringar_bluenile, Meadowlark, ALESSI DOMENICO/

Sister

Här kommer lite bilder som jag tog på min lillasyster igår kväll!
Foto och redigering: Johanna (jag) Modell: Julia (syster)  Utrustning: Canon EOS 500D + Canon EF 55mm f/1,8 ll

Tisdag

Hello everyone, Sitter just nu på mitt rum med musik och redigerar lite bilder. Idag har jag bara vart i skolan och där hände inget speciellt. Nu ska jag väll bara ta det lugnt och sedan klockan 8 blir xfactor, ciao!

ombre

we♥it

hola everyone

Dagen har spender på erikslund, i innebandyhallen och här hemma. Dagen började med att jag åkte till erikslund med familjen för att shoppa, fick med mig en blus hem kanske visar den senare. Vi köpte sedan med oss donken hem och åkte sedan på damernas match. Efter det köpte jag och min bror spicy som vi åt framför step 2. Just nu sitter jag här och lyssnar på music och bara tar det lugn i min rosa one piece, ciao!

...

 

Torsdag

har inte skrivit på ett tag nu men har inte haft någon inspiration. Det är inte så mycket som har hänt sedan sist men jag och mitt lag har iallafall gått vidare till steg 2 i sm, vi vann alla våra tre matcher. annars har jag väll bara vart i skolan och tränat, vi ses senare!
 

todays

 

90210

Hela dagen har gått åt till att städa och plugga och nu ska jag snart äta och sedan ska jag kolla på 90210, vi ses imorgon!


Nästa: skolan


black and white


Dagen har bara bestått av skola och plugga och nu ska jag gå ner och byta om för att sedan dra mig mot kristansborgshallen för att träna, vi ses senare!


11 september 2012

hejsan allihoppa, idag har jag haft fullt upp hela dagen. Har vart i skolan till klockan halv fyra och ända sedan jag kom hem har jag pluggat, men nu är jag äntligen klar. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film, vi ses i morgon!
 
 

Måndag

hejsan allihoppa,, jag har precis kommit hem från skolan och sitter här med musik och gör inget speciellt. Snart ska jag plugga lite och sen vid sex är det träning, kram /johanna


colors

we♥it

söndag

Sitter just nu i min mjukisdress och pluggar och lyssnar på musik vilket jag kommer göra hela dagen. Igår spelade jag match mot bele barkarby och vi vann med 5-1 och när jag kom hem var jag tvungen att jobba på pappas fest som han hade här hemma, vi ses senare!
 
 

It's friday, it's friday, it's friday!

Nu har jag precis städat klart min rum och ska snart åka till ica och handla med pappa. Jag börjar skolan halv ett och efter det åker jag direkt till min träning och efter det direkt hem och duschar och sedan åker jag hem till elsa på tjemiddag, vi ses senare!


6 september


Har precis kommit hem från skolan och sitter här och lyssnar på musik. Innan skolan var jag på jobbintervju som förhoppningsvis gick bra. Nu ska jag städa mitt rum vilket verkligen behövs, kram /johanna


Onsdag

Har precis gjort mig i ordning och ska snart äta lunch innan jag drar till skolan. Bloggningen har vart sämst nu ett tag men jag har inte haft så mycket att skriva men jag ska bättra mig jag lovar.


RSS 2.0