Torsdag

Bloggningen har inte varit på topp den här veckan men jag ska bättra mig. Det jag har hunnit med den här veckan är skola, äta, träna och sova. Den första riktiga snön för i år har också hunnit komma. Med riktig snö menar jag snö som inte försvinner lika fort som den kommer. Har faktiskt längtat efter snön men jag hoppas att det inte blir slask bara. 
 
Just nu sitter jag och kollar på criminal mind. Har precis skickat in min åttasidiga uppsats och säger bara äntligen. I morgon är jag ledig från skolan för att jag ska upp till Mora för att spela f16 sm i innebandy, vi ses i morgon!

söndag

Jag har vart upptagen hela dagen fram till nu. Har bland annat shoppat lite på nya lager 157. Förutom det har jag kollat på två innebandy matcher och sedan även spelar en själv. Vi vann med 3-2 mot skälby. Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film, vi ses!

24 november

Dagen har spenderats här hamma  då jag bara har tagit det lugnt och inte gjort någonting alls. Just nu sitter jag här nere i soffan ochäter kebab och kollar på Elf, älskar den filmen. Det är även en månad kvar till julafton. jag älskar julen eftersom att det är mysigt med alla ljusen och pyntet. Önskar dock att jag befann mig New York, har alltid velat fira jul och nyår där. 
 

It's friday

Sitter just nu här framför greys anatomy. Vid halv fem ska jag träna och efter det ska jag förmodligen äta pizza tillsammans med mitt lag och kolla på damernas match.

Torsdag

 Sitter här i mtt rum och bara tar det lugnt och lyssnar på musik. Dagen har spenderats i skolan och även här hemma framför greys anatomy. Snart ska jag plugga lite och sen blir det bara att ta det lugnt hela kvällen eftersom att jag inte har någon träning idag.
 

Baby let me be your, let me be your last first kiss


Onsdag

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Sitter just nu med musik i högtalarna och bara tar det lugnt. Det är det jag kommer göra resten av dagen ända fram till fem då det är träning. Igår hann jag inte skriva något då jag var i skolan till halv fyra och sedan pluggade resten av dagen, ciao!

On My Way to school


nittonde november

Sitter just nu nere i köket och äter. För kanske en halvtimme sen kom jag hem från min träning. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig i sängen framför en bra film.


macbook

 
Nu har även jag äntligen gått och skaffat mig en macbook. Har alltid haft otur när det gäller det eftersom att när jag gick i sjuan fick sexorna och neråt datorer och nu på gymnasiet valde jag ett utan datorer. Det blev iallafall en macbook pro och jag är väldigt nöjd.

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket. Har spelat match mot älvsjö och vi vann med 2-1. Jag har även städat lite här hemma och ska snart ta och dammsuga mitt rum. Efter det blir det väll att kolla på greys anatomy och sedan gå och lägga mig tidigt då jag försov mig i fredags till halv tolv. Det var tur att jag började halv ett iallafall men brottom fick jag eftersom att jag skulle gå till bussen 20 minuter efter.

Så mycket bättre

Sitter just nu här nere i soffan tillsammans med mamma och pappa och kollar på så mycket bättre. Dagen har spenderas på erikslund eftersom att min syster hade någonting där med hennes lag. Jag har även städat lite här hemma och bara tagit det lugnt.


Torsdag

Har precis kommit hem från skolan och ligger just nu i min säng och kollar på tv. Dagen har bestått av skola och shopping då jag fick en timmes lunch och passade då på att shoppa lite.


...


14 november

Började dagen med en rejäl sovmorgon då jag började halv ett. Tog det bara lugnt med en lång frukost framgör greys anatomy. Resten av dagen har bestått av skola fram till fem och sedan träning direkt efter. Just nu sitter jag här med musik i högtalrna och jag måste bara säga att jag älskar one directions nya skiva, ciao!
 
 
 

simply amazing


pause från skolböckerna

Är ledig från skolan idag eftersom att vi har utvecklingssamtal. Dagen har spenderas tillammans med mina skolböcker vilket den kommer göra en liten stund till. Jag ka försöka göra klart så mycket som möjligt idag när jag ändå har tid, ciao!


Zumba

Nu ska jag snart dra mig mot dansverkstan för att dansa lite zumba med skolan. Hoppas det går lite bra iallafall, alla som känner mig vet att jag suger på att dansa.


Farsdag

Största delen av dagen har spenderats hemma hos mormor och morfar för att fira farsdag. Förutom det har jag även tränat och pluggat. Skulle igentligen ha spelat en match idag men den blev inställd så det är därför vi tränade på en söndag. Nu ska jag bara ta det lugnt med musik i hörlurarna och kolla lite bloggar.


little things


lördag

Gårdagen spenderades först i skolan. Runt fem åkte jag på träning och sen åkte jag direkt till apalby friskcenter. Där jag spenderade nästan hela kvällen tillsammans med lite kompisar och våra mammor. Vi hade någon slags vattengympa, massage, bubblepoolbad och ost & kex. Direkt efter det åkte jag hem till mina kusiner eftersom att min pappa var där.
 
Idag ska jag spendera min förmiddag med plugg och städning eftersom att vi ikväll får gäster över på middag, ciao!
 
I miss New York!

åttonde november

Kände att det var på tiden att jag skrev någonting här. Det har inte hänt så mycket sedan sist men skolan har börjat igen efter lovet och nu är det bara att längta till jullovet. Jag har även gått bilkörningskurs så snart ser ni mig förhoppningsvis ute på vägen. Nu ska jag ta tag i lite plugg och sedan blir det antaglingen lite greys anatomy.

Mora

Jag befinner mig just nu i Mora tillsammans med mamma, pappa och syster. För er som inte vet så har jag min husvagn här på en camping nu under vintern. Dagen har först spenderas på best westerns spa tillsammans med mamma och syster. Efter det gick vi till waynes coffe och fikade. Förutom det har vi även hunnit bowla tillsammans med pappa och just nu sitter vi här i husvagnen och kollar på tv, ciao.


Greys

Dagen har spenderas med skolböckerna, jag har tre inlämningar och ett prov till nästa vecka. Nu har jag iallafall tagit en pause och ska sätta på ett avsnitt av greys anatomy, vi ses!


RSS 2.0