criminal minds(L)

hejhej !
min uppdatering har värkligen varit sämst den här veckan men det är för att jag praoar från halv åtta till halv fem och sen när jag kommer hem är det träning, match, städa eller plugg som gäller. så hinner typ inte sitta vid datorn. men i helgen blire bättre jag lovar. Just nu håller jag på att städa mitt rum och pluggar samtidigt, hur det funkar vet jag inte. sen klockan nio blire criminal minds som det blir varje torsdag hehe, i love it(L) Nu ska jag väll fortsätta med pluggandet och städandet så vi ses väll imorgon.


bild från google

Pusssssssssssss /johanna

knäppmora-rönnby

har precis duschat innan det spelade jag match mot knäppmora. vi vann med 5-0 och jag gjorde två mål och två assist tror jag hehe. praoen idag va väll rolig men lite lång tråkigt. fick stå och kopiera en stor hög med papper och det tog typ hela förmiddagen hehe. nu ska jag väll snart sova, ska upop tidigt imorgon .


bild från i sommras på mej och syssling :)

Pusssssssssssssss/johanna

brand på skolan

kul att det har brunnit på skolan och att de andra på skolan har friluftsdag eller nått sånt imorgon och sen är lediga torsdag och fredag enligt facebook och att ja har prao nu och får inte ledigt:(  det fick sluta efter två lektioner idag också :( aja ska inte sitta här och klaga hehe. nu pluggar jag iallafall tråkiggggtt. praoen idag va väll roligare än igår hehe. fint inlägg jag skriver men ska väll sluta skriva nu.


Pusssssssssss/johanna

måndag

sorry för den dåliga uppdateringen idag. den kommer antagligen vara det hela den här veckan. har ju prao nu och sånt. men ska försöka klämma in ett lite inlägg lite då och då. Just nu sitter jag här och kollar på csi som går på femman. det är reklam nu men det börjar väll snart så vi ses imorgon. Glöm inte att anmäla dej till veckansblogg i inlägget under.


Pusssssssssssss/johanna

vinnare veckansblogg v.12

Vinnaren veckansblogg v.12 blev viktoria och mathilda, klicka på bilden för att komma till deras blogg.


söndag

sitter här med en påse stjärnor och ska snart kolla på film. va ju på första länslagsträningen av tre idag, gick väll sådär för min del. nu är jag skit trött så jag orkar inte skriva nå mer.

oredigerad bild jag tog för nån vecka sen


Pussssssssssss /johanna

eskilstuna

som jag sa tidigare så skulle jag och mamma åka till tuna park men det blev att vi gick runt på stan i eskilstuna istället. pappa skulle operera sig där och så. köpte iallafall två tröjor, tre linnen, ett par jeans och ett par cykelbyxor. slänger in lite slarvigt tagna bilder på dem och på linnet jag köpte i går, glömde ta en bild på cykelbyxorna men de är bara ett bar enkla svarta.



eftersom att jag köpte två tröjor och ett linne på bikbok så fick jag de här två linnena för 49 kr ;)




linnet jag löpte igår ;)

Pusssssssssssss /johanna

fredag

sitter här nyduschad och skriver. matchen förlorade vi med 1-0. gick inte särkilt bra för mej haha. vi spelade med 95orna och vi mötte ett damlag hehe. imorgon blire nog inte heller så mycket blogging eftersom att jag först kanske ska till tuna park med mamma och sen ska jag till ö&b med laget och typ packa grejer i kassar eller nått sånt. på söndag har jag också länslagsträning i innebandy, första grejsen hehe. aja nu ska jag sluta skriva.


vacker bild på lilla mej


Pusssssssssssss/johanna

stan

kom nysst hem från stan, va där med frida, emma och aleks. köpte bara ett linne, en mascara och ett par örhängen. kanske kommer bilder sen. om två timmar ska jag spela fotbollsmatch mot något konstigt lag. första fotbollsmatchen för det här året om man inte räknar med bigmaccup. Nu ska jag väll göra något.




pusssssssss/ johanna

criminal minds(L)

kom nyss hem från träningen eller jag har hunnit med att duscha också. träningen gick väll inte så jätte bra för mej precis hehe. nu ska jag äta och sen blire criminal minds.





Pussssssssssssss/johanna

ny design


ny design nu, inte så stor skillad från min förra men ändå.

Pusssssssssss/johanna

torsdag

sitter här och pluggar spanska, har spanska glosor till imorgon men jag kan dem typ. dagen har väll vart som den brukar, inte så mycket att säga om den men ikväll blire iallafall fotbollsträning eftersom att jag har match morgon. uppdateringen i morgon blir väll inte den bästa ska först ner på stan med emma och aleks och sen ska jag ju spela match. nu ska jag väll göra något.



Pusssssssssssss/johanna

ge mej !



johanna /pussssssssssssss

helllluuu

sitter här och chillar, tog en pause från pluggandet. är redan klar med tekniken. va inte så svårt som jag trodde. biologin är nästan klar med bara att plugga in alla bilder. fick plats med allt annat på fusklappen. hehe vi fick ha fusklapp som inte får vara större en ett halvt A4 eftersom att vi bara  hade en vecka på oss att lära oss ett helt kapitel. så har en dataskriven lapp med storlek 8 hehe. Om jag får tid över idag går jag väll ut och fotograferar eller städa mitt rum som verkligen behövs hehe. glöm inte veckansblogg, klicka här för att komma direkt till inlägget.



pusssssssssssss /johana

rönnby-Per-Ols

sitter här och pluggar, har biologi prov och teknikläxförhör på torsdag och en engelska uppgift som ska in vecka 13. tur att man har studiedag imorgon då hehe. morgondagen kommer antagligen gå ut på att plugga, kul eller inte. idag ska jag spela match mot per-ols igen. så blir nog inte så mycket mer uppdatering idag men har bra. glöm inte att anmäla dig till veckansblogg, klicka här för att komma direkt till inlägget.


bild från arkivet

Pusssssssssssss/johanna

svar på kommentar!



svar: i fotboll går jag i Gideonsbergs if och i innebandy går jag i Rönnby IBK :)

pussssss /johanna

skolan nästa

nu drar jag snart till skolan, tänkte dela med mig lite av några fina webbbilder.



Pusssssssssss/johanna

måndag

kom nyss hem från skolan, finns inte så mycket att skriva om skolan så skiter i det haha. nu ska jag snart äta och sen ska jag åka på innebandy träning. har match i morgon också, mot per-ols igen hehe. fast nu är det i 94-95 serien och nu ska vi vinna som vi gjorde första gången. känner att jag bara sitter här och babblar så ska nog sluta nu men glöm inte att anmäla er till veckansblogg. klicka här för att komma direkt till inlägget.


Pussssssssssssssss/johanna

godmorgon

sitter här och väntar på att plattången ska bli varm. vi kom iallafall två i cupen, vi vann semifinalen med 2-1 och jag gjorde mål i sista sekunden hehe. sen förlorade vi finalen med 2-0, fick en lårkaka på köpet också. nerå jag vet inte om det är det men det gör väldigt ont och är svullet :( nu ska jag fortsätta med at göra mej iordning.


gamal bild tagen från viktora

Pusssssssssss/johanna

rönnby-västerås ib

kom nyss hem från klöverhallen eller nått sånt. spelade innebandu match där mot västerås ib f97. vi vann med 8-1 och jag gjorde ett mål. nu ska jag plugga matte och sen runt halvfem åker jag till ABB arena för att spela semifinal mot syrianska tror jag det är. Det är ju big mac cup nu för er som inte visste det hehe. nu ska jag väll plugga då.



Pussssssssssssss/ johanna

vinnare veckansblogg v.11

Vinnaren veckansblogg v.11 blev Malin Sirviö, klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


nyduschad

sitter här ny duschad och pluggar matte. matchen vann vi med 2-1 och jag gjorde ett mål hehe. har inte så mycket att skriva men ska väll fortsätta med matten och sen kanske jag ska gå ut och fotografera julia, min lilla syster.


daggar den här bilden, linnea tog den när vi var i bjursås.

Pusssssss/johanna

big mac

kom nyss hem från ABB arena, spelade big mac som jag inte har sagt här tror jag hehe. vi vann i allafall första machen mot syrianska med 1-0, sen så drog sig ett annat lag ut så vi flyttade fram macthen mot vik som vi igentligen skulle spelat typ halv nio ikväll. vi vann iallafall den med 3-0 och jag gjorde ett mål hehe. nu ska jag chilla lite och om typ två timmar ska jag tillbaka till ABB arena och spela dem sista matche för idag. Nu ska jag snart plugga matte också.



bilder från danacup 2009, saknar ;(

pusssssssss/johanna

träning + ny design

nu sitter jag här och har precis ätit, snart drar jag iväg till träning på swedbank arena. första utomhus träningen för i år, känns inte så specielt bra pga vädret. Jag som trodde att det skulle bli vår men nej så kommer det SNÖ!!! idag efter skolan va iallafall jag och emma på stan och köpte presenter, kan inte avslöja vad men det kanske ni får veta sen hehe. nu ska jag äll byta om och sånt.
juste har ny design också som ni kanske ser (Y)





pusssssssssssss/johanna

en glad tjej här (Y)

nu är jag äntligen klar med son, blev faktiskt ganska nöjd (Y) nu ska jag sätta in en header till elsa och kanske fixa lite på min design och sen ska jag bara chilla och vara glad över att jag är klar med alla läxor den här veckan ;)



Pussssssss /johanna

pluggar, pluggar och ännu mer pluggar...

kom hem från skolan för några timmar sen. vill kolla på tv, gå ut oh fotta och göra andra roliga saker men nej idag ska man sitta hemma och plugga. har so till i morgon, kul att souppgifterna är så svåra också :( ska väll fortsätta med son så att jag blir klar någon gång idag.



Pussssssssss/johanna

pluggar...



sitter här med hjärnan insatt i so, Islam handalar det om gud vad kul, eller inte hehe. är faktiskt klar med g-delen och håller på med vg och mvg delen. väldigt fin bild haha men orkade inte ta en ny och den är tagen med min gamla kamera så det är inte så bra kvalite hehe.

Pusssssssssssss/johanna

per-ols - rönnby

drar snart på match i fagersta mot per-ols igen, spelade mot dem i lördags också ju. är skit taggad, vill spela nu! skolan idag va väll som vanligt, inte så mycket att säga om den. aja ska åka nu.



Pusssssssssss/johanna

webcam pics(L)

nu drar jag till skolan.



pusssssssssss/johanna

Ge mej !


Johanna goes smart

sitter här dränkt i skolarbeten, duktig flicka you know ;) är iallafall klar med svenskan tror jag, mamma ska rätta den först hehe. bara so kvar nu, så jag ska väll göra den också. va på stan idag med malin och letade proaplats igen. vi åt på gouter också, länge sen faktiskt och blev det ju såklart ben and jerry's sen också. nu ska jag fortsätta med pluggandet. juste fixade en ny header igår tror jag det va så det kommer nog upp en ny design inom kort (Y) fortsätt att anmäla er till veckansblogg i inlägget under



pussssssssssssss /johanna

vinnare veckansblogg v.10

vinnaren av veckansblogg blev Josefin appelqvist klicka på bilden för att komma till hennes blogg.




solsidan(L)

kollade nyss på solsidan eller för en halvtimme sen men ändå, lika bra som vanligt. hann inte blogga igår eller rättare sagt jag orkade inte. spelade ju först mot Per-ols som jag skrev tidigare och sedan vare hem snabbt och äta och sen vidare till en till match mot halsta. det blev 2-2 och jag va skit trött från matche mot Per-ols, Per-ols vann ju sm och vi slog dem med 2-1. gjorde två assist också till emma :D senare på kvällen vare melodifestivalen och eric vann för er som inte visste det. fast jag tror alla redan vet det. men iallafall så tyckte jag att det var rätt person som vann :P Idag åkte jag med familjen på en shopping runda på erikslund. fick med mig ett par fotbollsskor och benskydd. sen vid halv fyra vare fotbollsträning, gick väll bättre än vad jag trodde att det slulle gå. har ju cup i helgen också, bigmaccup. Imorgon ska jag ner på stan med malin och fixa prao haha. känner att det här blev ett långt inlägg så jag ska nog sluta skriva nu.



Pusssssssssssss /johanna

rönnby-Per-Ols

kom hem från matchen för en stund sen, vi vann med 2-1 mot sm mästarna. gjorde två assist till emmma hehe. nu blir det bara att tagga om för en match mot halsta i 94-95 serien. efter matchen ska jag tvinga mamma att åka och köpa godis och sen blir det melodifestivalen.



Pusssssssssss /johanna

stan

kom nyss hem från stan, va där med mamma och pappa. köpte bara en tröja och en skinjacka. äntligen haha. idag har jag två matcher, den första mot per-ols (de vann sm) och sen den andra mot halsta. nu ska jag snart äta och byta om så hejdå.



Pussssss /johanna

@Aleks place

sitter här hon aleks med frida, emma, ida, malin, malin, emma och såklart aleks. VI har kollat på film, letters to juliet. den va bra haha. utser veckansblogg i morgon eller kanske när jag kommer hem. ska också göra en ny design så snabbt som möjligt. Innan jag kom hit till aleks va jag på stan med frida, malin, emma och aleks. vi åt pastasallad på café rob deli och tog en kladdkaka lite senare. jag och malin letade också praoplats, team sportia skulle ringa tillbaka om vi får praoa där eller inte.  inte  mitt första val men vi har frågat på typ alla affärer på stan och vi vill ju praoa på stan eftersom att då kan man äta lunch och sånt med andra som praoar på stan hehe. nu ska jag väll inte skriva så mycket mer men vi ses senare ikväll eller i morgon. blir en bild i repris efter som att jag sitter vid aleks dator och jag gillar inte bildlösa inlägg.

pussssssss /johanna

stan

kom nyss hem från stan, va och letade praoplats. nu ska jag snart på träning och sen blire väll att plugga och sånt där. hann inte skriva igår men då va jag frida och emma och kollade på när killarna spelade skol-so i innebandy eftersom att jag har innebandyprofil så va jag tvungen att titta ;) sen vara bara snabbt hem sen träning. i morgon ska jag hem till aleks med några tjejer och sånt.

glöm inte att anmäla er till veckansblogg, kom direkt till inlägget här.




Pusssssssssss/johanna

så sööttaa !



Bara jag som älskar den här videon? båda är skit söta . om ni inte har sätt den så måste ni se den.

Pusssssssssss /johanna

grattis syster(L)

idag blir min lillasyster 13 år, grattis Julia !
slänger in lite bilder på oss genom åren.






Pusssssssssssssssss/johanna


sommarlov snart ?

sitter här begravd i skolarbete, orkar inte men det måste göras. har skit mycket saker att göra redan två dagar efter lovet. längtar skit mycket till sommarlovet så man bara kan slappa och inte behöver bry sig om skolan. sen när mamma kommer hem så ska hon och jag åka till assist och köpa ny klubba och sen blire träning, tredje fotbollsträningen nu. efter det så ska jag och mamma köpa semlor på vägen hem också det är ju fettisdagen idag eller nått sånt hehe. slutade tidigare idag i skolan vilket var skönt, lärarana skulle på möte eller nått sånt. nu ska jag fortsätta med pluggandet som består just nu av spanska:( har prov på fredag :( glöm inte att anmäla er till veckansblogg, klicka här för att komma direkt till inlägget,


bild från google, orkade inte ta nån bild.

Pusssssssssss /johanna

träning

sitter här och gör inget specielt. idag va jag ju i skolan första dagen efter lovet. va väll kul att träffa alla och sånt haha    . mitt lag har match idag mot arboga, om vi vinner den här matchen så vinner vi kanske dj18-20 serien :D fast jag ska inte spela hehe. nu ska jag åka och träna innebandy.



Pusssssssssss /johanna

solsidan

sitter här och kollar på solsidan eller det är reklam nu. har inte haft tid att blogga idag eftersom att jag har pluggat och tränat. andra gången jag tränar fotboll under den här säsongen. gick väll sådär, lite ovan kanske. nu börjar nog soldidan snart igen.



pussssssssssss /johanna

sommar in my ♥

bara jag som saknar sommaren ? ♥  längtar som f*n tills det blir sommar och man kan bada och ha roligt.
här kommer lite bilder från sommaren 2010








Pusssssssssssss/johanna

fredag♥

hejhej allihoppa, sitter här och lyssnar på musik och städar samtidigt. idag har jag inte gjort så myket har mäst pluggat och sen har jag tränat också. kommer nog inte vara så  bra uppdatering i morgon eftersom att jag har match mot forsby först och sen får vi gäster. juste fixade en header till zemilia, min syrras kompis idag så här kommer den. klicka på bilden för att komma till hennes blogg.



Pusssssssssssss /johanna


vinnare veckansblogg v.9

vinnaren av veckansblogg blev Anh Nguyen klicka på bilden för att komma till hennes blogg.






Pusssssssssssss/johanna

duschen nästa

kom hem från träningen nyss eller jag har hunnit att äta innan jag satte mig här. har inte så mycket att skriva men har fixat en design till ellinor som jag tänkte visa här och länkar inte för jag vet inte om hon vill det hehe. nu ska jag duscha och sen ska jag fixa en design till ida.



Pusssssssssssssssss /johanna

hemma

hejj allihoppa, nu är jag hemma i västerås igen och håller på att packa upp. uppdateringen har varit sämst men nu blir det bättre jag lovar. nu ska jag snart äta och sen blir det vidare på träning, har inte tränat på mer än en vecka eftersom att jag har varit sjuk och sånt. hoppas det går bra iallafall hehe. bilder kommer sen när jag har laddat in dem i datorn.


bild från bjursås

Pussssssssss /johanna

tisdaggggggg

sitter här i husvagnen med julia och linnea och chillar. orkade inte skriva igår och sen så hade jocke datorn hela dan. allafall så har vi åkt skidor både idag och igår och sen igår på kvällen satt vi här i min husvagn och spelade kort med killarna och matilda. gissa vilka som vann...  jag och Linneaaa vilka annars? idag har vi åkt skidor men vi ska åka skidor i kväll också det är ju kvällsåkning.



bild jag tog i söndags.

RSS 2.0