torsdag

godmorgon allihoppa!
vaknade kvart över 6 idag :O kunde inte somna om så satte på en film och chillade lite. nu ska jag gå ut i det fina vädret och sola lite och senare hittar jag väll på något mer tjejerna. vi badar väll eller nåt. bjuder på några nytagna bilder. enjoy!
Pussssssssssssss /johanna

coconut tree



Pusssssssss /johanna

23:32

kom hem för typ en halvtimme sen. dagen har spenderas med elsa, emma, malin och frida. jag och emma var först hemma hos elsa och solade och badade i hennes pool. sen drog vi på en cykeltur till coop och köpte glass och jordgubbar. sedan kom frida och malin och vi drog ner till hamnen och åt klass och drog sedan vidare till löga och bada. slänger in lite bilder från dagen.










Pussssssssssssss /johanna

mot elsa

ska snart dra till elsa och tänkte bjuda på lite egopics från idag och när jag var ute med husvagnen.
Pussssssssssssssss /johanna

23:04

sitter här och gör inget speciellt. idag har jag nästan gjort ingenting. städade och chillade på förmiddagen och solade och badade på eftermiddagen. på kvällen vare träning(ar) först fotboll och sen direkt vidare till inneabandyn. länge sen jag tränade innebandy med mitt lag men kul vare. nu ska jag väll inte gör så mycket och imorgon blire chilldag med elsa och emma vid elsas pool. hur skönt som helst.


gammal bild på mig och emmsii

Pusssssssssssss /johanna

tisdag

har precis städat mitt rum och ska snart gå ut i solen och steka. sen när min syrra har städat klart blire bad och chill ute vid poolen. har inte så mycket mer att säga. hare bra.


gammal bild

Pusssssssss /johanna

fest hos mange



Pussssssssss /johanna

vädret (L)

sitter här ocvh äter glass. älskar vädret idag, sol, sol och ännu mer sol. dagen har spenderas på stan med frida och elsa. vi har shoppas, druckit milkshake och chillat lite. nu ska jag plocka undan lite på min rum, hare bra. slängar in lite fler bilder från stockholm som jag också har tagit från fejjan.







Pusssssssssssss /johanna

26 juni

sitter här och gör inget speciellt. kom hem från nått ställe idag. firade midsommar där med mammas kompis med famlij. har inte så mycket mer att säga men slänger in lite bilder från helgen.

















Pussssssssssssssssssssss /johanna

hellloooj

hej allihoppa!

uppdateringen har varit sämst den senaste tiden och kommer vara det ganska lång tid framöver. hallå har ju sommar lov, hur skönt är inte det. igår kom jag iallafall hem från stockholm, har vart där sen i torsdags. va på innebandy läger, selected player och det var skit kul. orkar inte skriva mer än att det var skit kul och att jag saknar det. slänger in två bilder jag har tagit från fejjan.




Pusssssssssssss /johanna

mot kyrkan ->

nu cyklar jag snart till kyrkan och kommer hem med sommarlov. skit skönt.
Pussssssssssssss/johanna

onsdag

kom nyss hem från skolan. först städade vi skåpen och klassrummet och sedan fikade vi och efter lunch vare fotbollsmatch, lärarna mot niorna. lärarna vann med 2-1 tror jag. nu ska jag packa och sen när pappa kommer hem ska jag åka till hälla med honom. senare ikväll ska jag på fest hos elsa eftersom att hon har fyllt år. imorgn äre skolavslutning också, läängtar.


bild i repris

Pusssssssssssss /johanna

tisdagg

sitter här nyduschad och gör inget speciellt. är ju ledig idag eftersom att det är elevensvaldag och jag har profil. idag ska jag bara chilla fram tills jag ska fixa mig. ska på önstagalan ikväll fast innan det ska jag hem till elin en stund. om ni undrar så är önstagalan en gala som skolan fixar. det är typ prisutdelning, mat och disco. skriver mer imorgon om hur det var eftersom att jag kommer hem vid typ 1 ikväll. nu ska jag äta så hare bra.
speciellt

Pusssssssssssssssssss /johanna

grattis elsa :D<3

malin drog för en stund sen. idag hade vi studeidag på skolan, orientering och 5-kamp. jag slapp orienteringen och fick leda 5-kampen istället, chill. efter det drog jag, malin, emma, matilda och elsa ner på stan och köpte mcflurry ballerina kladdkaka och gick runt och shoppade lite. dock inte jag för jag hade bara 70 kr med mig. vi skulle först ha åkt och bada i mälaren men det var inte så fint väder och sånt. efter stan åkte jag, elsa, malin och emma och satte oss utanför skolan och snackade om lite allt möjlig. sen drog jag och malin hem till mig och vi har mest chillat.  jag ska inte glömma att gratta min vänn elsa som fyller år idag och även hennes tvillingbror jabob, grattis. slänger in några bilder på mej och elsa.





tredje bilder är skit gammal bara så att ni vet ;)

Pusssssssssssssssss /johanna

flowerpower






Pusssssssssssssss /johanna


halloj

sitter här i min mjukisdress och chillar med lite musik. dagen har varit bra och vi kom tvåa. först vann vi mot franke med 2-0 sedan blev det 2-2 mot skiljebo. sedan vann vi med 1-0 mot bele barkaby (stavas). sedan gick vi vidare till seminalen poch vann den med straffar mot franke igen. sedan förlorade vi finalen mot bele på straffar. det var min dag det och har jag inte så myckket mer att skriva och ska nu kolla om det är något kul på tv ikväll.



fotbollensdag förra året tror jag;)
Pusssssssssssss /johann

saffet's cup

good morning everybody!

sitter här och väntar tills jag ska åka. ska ju spela saffet's cup idag. ett lag drog sig ur så vi fick deras plats. har inte så mycket mer att skriva men vi ses när vi ses.


snodde bilden av lena på facebook ;)

Pussssssssssssssss /johanna


friday♥

nu är det äntligen fredag och jag sitter här och chillar lite. idag äre först skola och sen på kvällen ska vi bort till mammas kompis. hann inte bloggga någonting igår så skriver nu istället. först vare ju skola, på förmiddagen snackade vi om något och sen på eftermiddagen vare tävlingar mellan klasserna. haha min klass kom näst sist. efter skolan vare träning och sen vare hem och bada i poolen (L)
aja nu ska jag dra till skolan, hare bra;)



Pusssssssssssss /johanna

onsdag

sitter här och chillar med lite musik. Den här dagen har varit rätt så chill vilket hela den här veckan antagligen kommer bli. Idag kollade vi på film och snackade om internet på förmiddagen och på eftermiddagen vare tipspromenad. jag, Elsa, Malin, Malin och Frida var grymmast, vi fick 9 rätt och 12 tror jag. nu ska jag gå ner och äta och byta om och sen bär det av mot träning.
Pusssssssssssssssssssssssss /johanna

tisdaggg

idag har det varit rätt så chill. i skolan kollade vi bara på film och sen fick vi sluta 20 över 12 istället för två. drog hem till emma efter skolan, vi badade i hennes pool och solade lite. nu ska jag äta och sen senare ikväll äre match mot bk30.


old pic

Pusssssssssss /johanna

måndag

hej allihoppa!
kom hem för en liten stund sen från mormor och morfar. var där och firade mormor som fyller år idag, grattis. imorgon äre skola igen :( men det är tema vecka hela veckan i inget skolarbete, chill. nu ska jag dra iväg på träning så vi ses nog i morgon. bjuder på lite nytagna bilder.
Pussssssssssssss /johanna

söndaggg

sitter här och chillar lite. idag har jag inte gjort så mycket bara åkte med mamma till ikea och ica. lite senare kommer släckten hit för att fira min bror som har fyllt år. nu ska jag gå och snoppa jordgubbarna, hare bra.



Pusssssssssssssss /johanna

helllo

sitter här och gör inget speciellt. dagen har spenderas med elsa ute med hennes båt. vi har solat, badat och åkt ring. nu ska jag hjälpa mamma med maten, hare bra. här kommer två bilder fårn idag.




pusssssssssssss /johanna

fredag

hejhej alla!
ska snart cykla hem till emma och fira emma som fyller år idag, grattis. dagen har jag tillbringat till största delen ute i solen och sen så har man ju lyckat bränna sig också. på förmiddagen var jag på stan med mamma, syster och bror. jag köpte en present till emma och sen så klippte jag mig. klippningen vart jag inte nöjd med allt :( för kort och fult men jag får väll stå ut eftersom det finns inget man kan göra. aja nu ska jag åka. slänger in några bilder på födelsedagsbarnet och jag.










Pusssssssssssss /johanna

torsdag

kom nyss hem från stan, va där med syster och mamma. köpte en jeansjacka, ett linne, en bh, en bok och ett par byxor. snart får vi gäster, mina kusiner kommer för att fira min bror som fyllde år i söndags.


fin bild jag gjorde för lääänge sen.

RSS 2.0