pluggishhh

har precis ätit melon och sitter just nu här och pluggar so. reste av kvällen kommer att bestå av plugg och sen blire även idol vid åtta.
kram /johanna

breathing


torsdag

har precis ätit lunch och ska snart dra mig mot skolan. efter skolan ska jag följa med emma ner på stan så att hon kan fixa praoplats och sen blire nog so som gäller. nu måste jag dra!




dagens outfit:
jeans: gina trioct
linne: gina tricot
tjocktröja: gina tricot



kram /johanna

god morgon!

klockan är tio på morgonen och jag har redan hunnit vara hos tandläkarn och åkt med pappa till ica maxi. börjar tio i ett idag vilket jag gör varje torsdag, rätt så skill förutom att jag skulle till tandläkarn halv nio. under förmiddagen blire väll att ta det lite lugnt och kolla på one tree hill och kanske slänger in lite so också.



kram /johanna

i'm back

hejsan, nu är jag tillbaka här på den här bloggen och kommer bara att blogga här nu. skiter i den andra bloggen eftersom det var för jobbigt med två och sen så är blogg.se bättre än devote.

idag efter skolan åkte jag ner på stan själv för att leta praoplats. lyckades även få med mig två par tröjor från gina tricot med mig hem (de på bilderna här nere). sen har jag även tränat. just nu sitter jag och kollar på idol och andre och olle är bäst! aja nu ska jag duscha och sen får vi se vvilka som går vidare.





kram /johanna

tjenixen

har inte bloggat så mycket de senaste dagarna, i know. det har inte hänt så mycket precis men just nu sitter jag här och ska snart kolla på idol på tv4play. sen blire väll att plugga lite so och sånt.



Pussssssssssss /johanna

söndag

sitter här nyduschad och gör inget speciellt. matchen vann vi med 10-7 och själv gjorde jag två utav målen. Resten av kvällen blir nog här hemma framför datorn och tven och så blire det nog även en kort stund framför kemiböckerna. I morgon äre studiedag och då kanske jag ska va med frida och malin. får se vad vi hittar på.



Pusssssssssssss  /johanna

duktig tjej som pluggar en lördag morgon!



Pusssssssssssssss /johanna

ny blogg!

hello!

har skaffat en till blogg nu fast den nya är på devote. kommer blogga både här och där så kika in på min nya genom att klicka på bilden.


friday

Pussssssssssssssssssssss /johanna

veckansblogg

klicka här för att komma till vinnaren!


för större chans att vinna:
* skriv ett inlägg och länka mig på bloggen
* länka mig på facebook
* följ mig via bloglovin.

bloglovin


glöm inte att skriva om du har gjort något av dem!

erikslund

kom precis hem från erikslund. va där med pappa. Fick med mig den här halsduken från gina tricot hem och även en stickad tröja, en mascara och en bok. va inte så mycket folk där som jag trodde det skulle vara eftersom det öppnade igår tror jag det va.


Pussssssssssssssssss /johanna

hellooo

sitter här på mitt rum och gör inget speciellt. vill åka till ny erikslund men har ingen att åka med. Dagen i skolan var rätt så chill och vi slutade lite innan ett. bjuder på en cool bild på mig och syster.



pussssssssssssssssss /johanna

torsdag

hejsan hejsan!

ska snart dra och kolla på när mitt lag tränar. ska själv inte träna för att jag är förkyld och sånt. nu efter skolan så har jag suttit med designen och är snart klar, bara några små saker kvar. nu kommer emma snart och hämtar mig så vi ses.


bild från förra sommaren

Pusssssssss /johanna


godmorgon

börjar 10 i ett idag vilket är skit skönt. har bara segat nu på morgonen med frukost framför tv och har även hunnit ta en dusch. nu ska jag fixa lite på min nya design jag håller på med. ni får ha det bra.



Pusssssssssssss /johanna

idol

sitter här inne i mi syrras rum och tittar på idol. har bra !
'
Pussssssssssssssssssssssss /johanna
'

pluggar...

pusssssssssssssss/ johanna

spanish

kome precis hem från skolan och sitter här och pluggar spanska. är väldigt förkyld också, inte kul. men som tur är så har jag ingen träning idag. finns inte så mycket mer att säga så, adios.


bild från igår hehhe

Pussssssssssssssss /johanna

tjenixen

Pusssssssssssssssss /johanna

måndag

kom precis hem från skolan, sitter här och pluggar lite spanska eftersom vi har prov på torsdag. skolan idag var väll som vanligt, inget speciellt hände. nu ska jag fortsätta med att plugga och sen senare blire träning, hejdå.


Pusssssssssssssss/johanna

länkbyte

Ni borde ta och läsa julias underbara blogg för den verkligen är värd att läsa! klicka på bilden för att komma till hennes blogg.



Pusssssssssssssssssssss /johanna

lördag

Dagen började med att jag åkte med mamma och pappa till media markt och lite annat. Sen undrade min faster om vi ville följa med dem ut med båten så efter lunch gjorde vi det. Nu sitter jag här och gör inget speciellt. har lyckats bli sjuk också. feber och halsont, inte bra. nu ska jag gå, hejdå.


gammal bild

Pussssssssssssss /johanna

friday

idag är det äntligen fredag, har ingenting inplanderat idag förutom att det är träning ikväll. fast har ont i halsen så vet inte om jag ska gå på den, men tror det. skolan idag var väll som vanligt. har även slutat med fotbollen nu iallafall för säsongen, tyckte inte det var lika kul längre. intressant inlägg jag vet.


bara för att vi var så coola när vi var små.

Pusssssssssssssssss /johanna

veckansblogg

klicka här för att komma till vinnaren!


för större chans att vinna:
* skriv ett inlägg och länka mig på bloggen
* länka mig på facebook
* följ mig via bloglovin.

bloglovin

glöm inte att skriva om du har gjort något av dem!

Pussssssssssss /johanna

så grym!

så söt och grym röst!












Pussssssssssssss /johanna

gullig kass man har!



pusssssssssssssssss /johanna

innebandy (L)

kom precis hem från tränignen, träningen gick väll bra. nu ska jag snart duscha och sen vet jag inte vad jag gör.


bild från dm ;)

Pussssssssssssss /johanna

tjenis

har precis kommit hem från skolan och sitter här och kollar på musik. ikväll blire innebandy träning och sånt. idag i skolan så hände inget sepciellt precis. imorgon äre skoljoggen och vi ska gå en mil och sedan spela fotboll eller spela brännboll man ba jiippii. nu ska jag plugga lite spanka, har prov nästa vecka.


jag och aleks i måndags.

Pussssssssssssss /johanna

måndag

sitter här och fixar på en design till sandra. skolan idag var väll som vanligt förutom att vi inte hade någon svenska eller engelska så vi hade ett rätt långt hål så gick hem till aleks och kollade på tv. ikväll blire innebandy träning, längtar. aja nu ska väll fortsätta med designen.



Pussssssssssssss /johanna

söndag

sitter här och håller på att fixa en header. under dagen har jag inte gjot så mycket. mormor och morfar har vart här och vi åkte till ikea och kollade på massa grejer till min syrra och åt även lunch där. har inte gjort så mycket mer idag så har inget mer att skriva, adios!


bild från förra sommaren

Pussssssssssss /johanna

grattis pappa

har inte hunnit blogg någonting idag, har haft fullt upp. först vare städning och bakning som stod på schemat. sen blev det även att jag åkte och kolla på när damlaget spelade match. de vann med 9-1 eller nått sånt. sen vart det hem och fixa lite här hemma och sedan fick vi gäster. det firade på mig, mamma och även pappa. pappa fyller år idag så grattis pappa. aja nu ska jag gå och lägga mig.


bara för att jag är biff, hahah gammal bild ;)

Pusssssssssssss /johanna

friday

idag fick vi sluta kvart i ett istället för tio över två, chill. hade ingen svenska för sjuorna är i rättvik. när jag kom hem har jag suttit vid datorn och även städat mitt rum. snart eller om en timme äre dags för träning, längtar faktiskt dit. har inte tränat innebandy sen för typ en vecka sen ju. efter träningen blire väll hem och ta det lugnt och även kolla på idol.


Pussssssssssss /johanna

Dagens outfit

ni får nöja er med en webbcam bild, orkar ite ta med kamrean.
linne:  gina tricot
byxor. H&M
tjocktröja: gina tricot
Pussssssssssss /johanna

veckansblogg



för större chans att vinna:
* skriv ett inlägg och länka mig på bloggen
* länka mig på facebook
* följ mig via bloglovin.
bloglovin

glöm inte att skriva om du har gjort något av dem!

Pussssssssssss /johanna

to school

hejsan!
idag blire äntligen skola för mig, är skit tråkigt att sitta hemma och inte gör någonting. hoppas jag inte har missat så mycket i skolan bara. just nu sitter jag här nere i soffan och kollar på vakna med the voice. ska fortsätta med det nu så ni får ha det bra, ciao.
Pussssssssssssssssssss /johanna

fortfarande sjuk


Pussssssssssssssss /johanna

så grymmm





sjuk

ligger här nere i soffan och kollar på tv. är sjuk så är hemma från skolan idag. har sjukt tråkigt så ska väll hitta på något att göra här hemma. finns typ inget att göra när man är sjuk ju.



Pussssssssssssss /johanna

tisdag

kom nyss hem från skolan och sitter här och gör ingenting. har sjukt ont i huvudet så det blir nog en chill eftermiddag. ingen träning idag heller vilket är skönt lite då och då. har inte så mycket mer att säga så hejdå.


gammmmal bild

Pussssssssssssss /johanna

grymmmmm



Pussssssssssssss /johanna

tävlar

jag är med och tävlar hos http://minafotografieravmig.blogg.se med denna bilden under.



Pussssssssssssss /johanna

ögaaa

har precis kommit ut efter en lång och skön dusch. den var extra skön idag eftersom att jag har varit ute hela kvällen och tränat och haft fotbollslekis i regnet. nu ska jag snart kolla på idol på tv4play.se fast innan det ska jag äta något.


inas öga

Pussssssssssssss /johanna

måndagg

kom hem från skolan för en liten stund sen. väntar just nu på att maten ska bli klar och sen bär det av till önsta ip för fotbollslekis och träning.



Pusssssssssss /johanna

god morgon

nu ska jag snart dra till skolan, börjar dagen med idrott nu på morgonen. efterdom att jag inte skrev något igår så skriver jag väll lite nu istället. igår på förmiddagen var jag hemma och städade lite. sen drog jag och mamma ner på stan, fick med mig en pippitröja och en halsduk. sen drog jag på match mot kolsva. vi förlorade med 4-1. sen vare ju idol och lite sånt på kvällen.


Pusssssssssssss /johanna

...









Pusssssssssssss /johanna

lördag

sitter här och lyssnar på musik, ovanligt? nej. imorse vare match mot bk30. vi förlorade med 4-3. efter det åkte jag hem och satte mig oc kolla på lite friidrott på tvn. sen har jag väll inte gjort något mer. känner för att fotta litte så blir nog det nu.

pussssssssssssssss/johanna

friday

nu har de två första veckorna i nioan gått och har fortfarande inte fått någon läxa, chill. skolan idag var väll som vanligt. nu sitter jag här och lyssnar på musik och lite senare blire innebandy träning, hatar att träna på fredagar men ska träna ändå. har inte så mycket mer att skriva så hejdå.


Pussssssssssss /johanna

dagens outfit

sitter här och lyssnar på musik, ska snart äta och sen bär det av till skolan. idag blire en fett chill dag. börjar tio i ett och slutar tjugo över tre. nu innan skolan har jag städat lite och bara tagit det lugnt.


dagens outfit!

tröja: monki
jeans: Gina tricot

Pusssssssssssss /johanna

RSS 2.0