dagens outfit

nu drar jag iväg till aleks med några fler och sen blire pizza och brasan. ha en bra valborg allihoppa.


Dagens outfit:
Linne: Gina Tricot

Byxor: Gina Tricot
Tröja: Vila

Pusssssss/johanna

så söööt !


fredag♥

kom nyss hem från skolan. nu äre äntligen fredag och so och svenska provet är avklart, skit skönt. nu blire att chilla lite och sen blire träning. inte så kul att ha träning på fredagar precis men träning blire iallafall.


diggar den här bilden ;)

Pusssssssssss /johanna

torsdag

kom nyss hem från skolan. ska snart äta och sen blire fotbollsmatch. det är typ dubbelmatch asså vi sak spela tå matcher mot samma klubb men inte lag tror jag hehe. sen efter det blire att plugga så det blir antagligen ingen mer uppdatering idag.


dagens outfit



Pussssssssssss /johanna

onsdag

sitter här nyduschad och pluggar, ovanligt? svar: nej. har so och svenska prov på fredag och sen biologi lä'xförhör i morgon. dagen har spenderas i skolan och sen vare snabbt hem och äta och sen vidare till fotbollsträningen. Det är nog bäst att jag fortsätter med pluggandet och hoppas ni får en forstatt trevlig dag öven fast det inte är så mycket kvar av den hehe.


foto och redigering: johanna (jag) kamera: canon EOS 500D

Pussssss /johanna

flowerpower


foto och redigering: johanna (jag) kamera: canon EOS 500D

nu var första skldagen avklarad. just nu sitter jag här och pluggar och ska snart gå ner till pappa på förhör. nu har ju även tävlingsbidragen kommit ut och så glöm inte att rösta innan du går.

Pusssssssssss /johanna

rösta !

här kommer alla bidragen till tävlingen om finst header.
man får bara rösta en gång och det är siffran över bilden som gäller.
man får rösta en gång och man får rösta på sig själv.
ni har fram till tisdag på er att rösta.

1. http://sofiaandmaja.bloggplatsen.se/



2. http://jjuliassellin.blogg.se/



3. http://jordgumman.wordpress.com/



4.  http://tarajulias.blogg.se/



5. http://myrules.devote.se/



6. http://ccarmens.blogg.se/



7. http://hanniklasduvet.blogg.se/



8. http://laraas.blogg.se/



9. http://photographybylinn.blogg.se/



10. http://www.hannamatildaa.devote.se/



11. http://fridafridholms.blogg.se/



12. http://emmalarsons.blogg.se/



13. http://evvesliv.blogg.se/



14. http://mapleleaf.devote.se/



15. http://www.elsaflodell.blogg.se/



16.  http://laalas.blogg.se/



17. http://thereselindgren.blogg.se/



18. http://someordinarygiirls.blogg.se/



19. http://norajensens.blogg.se/



20. http://midzan.blogg.se/



21. http://nnoa.blogg.se/



22. http://stinajohanssons.blogg.se/



lycka till !

måndag

sitter ghär nyduschad och ska snart gå och lägga mig, är skit trött. under förmiddagen idag har jag bara pluggat. so och svenska prov på fredag, jipppi. under hela eftermiddagen har jag varit i torshälla tror jag det va. vi hade typ dubbel match i fotbollen. först spelade det andra laget och de förlorade med 4-2 tror jag hehe. sen spelade jag och mitt lag såklart och vi förlorade också fast med 3-1. gissa vem som gjorde målet? hehe. vi hade en 95a, 3 97or och resten 96or och vi mötte typ 95or och äldre,  mamma sa att en va 82a eller nått sånt.

har fått en fråga angående tävlingen och jag lägger ut tävlingsbidragen i morgon om jag hinner och sen så får ni läsare rösta. delar kanske upp den i två delar och vinnarna i de två delarna går till final. det är ju 22 stycken som har anmält sig, vad tycker ni?



en bild jag hittade på datorn.

Pusssssssssssss/johanna

helllo



nu får vi gäster skriver senare ikväll.

Pussssssssssssss/johanna

glad påsk!

sitter här och gör inget speciellt. uppdateringen har varit sämst de senaste dagarna men har haft mycket att göra. idag och igår har mormor och morfar vart här, de åkte hem för kanske en kvart sen. vi har iallafall ätit påskmat och solat lite. vi har också åkt till ny ikea här i västerås. skit stort hehe. har inte så mycket mer at säga men glad påsk på er alla även fast det kanske är lite sent hehe. glöm inte att anmäla er till min tävling som du hittar här. har inte laddat över några ny bilder så det blir en från google.



Pussssss/johanna

fredag

sorry för den dåliga uppdateringen idag men har faktiskt inte suttit vid datorn på hela dagen förutom nu då. har iallafall varit ute i solen och sen har jag också följt med mamma och pappa till ica maxi och hälla. fortsätt att anmäla er till tävlingen och ha det bra. direktlänk till tävlingen här.


diggar den här bilden;)

Pussssssssss /johanna

criminal minds(L)

helloo everyone!

sitter här nyduschad och gör inget speciellt. träningen gick väll bra haha har inte så mycket att säga om den. vid nio blire criminal minds, i love it. funderar på att börja med en sån där dag grejs men jag vet inte hehe. nu ska jag väll hitta på något.



Pusssssssss/johanna

torsdag

sitter här och gör inget speciellt. sorry för den dåliga uppdateringen men har inte haft något att skriva. idag har jag iallafall bara chillat och sen jhar jag också åkt till tati och hälla med mamma, pappa och min bror. nu ska jag snart på träning.

Pussssssssssssss/johanna

mot träning

nu drar jag på träning.

Pusssssssssssssss/johanna

onsdag

sitter här med malin och chillar. inatt sov jag, emma och malin i min husvagn utanför mitt hus. vi hade typ twiligh marathon med twilight, new moon och eclipse hehe normala. innan det var ja ju på stan med emma. köpte bara en mascara sen följde emma med mig på min fotbollsträning. här kommer två vackra bilder från igår.


godmorgon

sitter här och gör inget speciellt. efter lunch ska jag följa med emma ner på stan och sen ikväll sover emma, elsa och malin hemma hos mig. finns inte så mycket att säga men ska väll göra mig iordning nu.



Pusssssssssssss/johanna

tävling !



Vill du vara med och tävla om finast header?
anmäl dig i det här inlägget och du är med. efter en vecka väljer jag ut ett antal headers beroende på hur många som är med och ni läsare får rösta. De som är med måste också länka mig i ett inlägg. Vinnaren blir länkad på min blogg och kommer även finnas på sidan av min blogg i en vecka.


Pussssssssssssss/johanna

veckansblogg v15

den sista vinnaren på ett tag blev veronica berggren, grattis:) klicka på bilden för att komma till hennes blogg.



slutar med veckansblogg eller jag tar iallafall en pause men anmäl er gärna till min tävling som kommer upp här snart.

Pusssssssssssss/johanna

egopicsss

hej allihoppa, sitter här och gör inget speciellt. Under dagen har jag väll bara solat och ätit glass hehe. finns inte så mycket att säga om dagen har typ bara chillat. har inte så mucket mer artt skriva nu så bjuder på ölite bilder jag tog nyss istället
Pussssssssssssssssss/johanna

halloyy

sitter här och gör typ ingenting men snart ska jag kolla på eclipse. har inte sätt den på länge såg den sist på bio tror jag. julia fick den iallafall i födelsedagspresent för typ en månad sen hehe. aja nu ska jag iallafall titta på den.



Pussssssssssssss /johanna

söndag

ligger här ute i solen och chillar lite. hann inte blogga nå mer igår eftersom att vi fick gäster för att min lilla syster har fyllt år. idag har jag vart på länslagsträning hela dagen eller rättare sagt förmiddagen och lite på eftermiddagen också. kom hem för ungefär en timme sen. nu är det bara en träning kvar och sen kommer några åka ut eller vad man säger. skit skönt väder så ska väll passa på att njuta av det och så bjuder jag på en väldigt vacker bild på mej som jag tog nyss.
Pussssssssssssssssss /johanna

chillar i solen med syster:D


bilder

här kommer lite bilder från igår;)




Pusssssssssssssssss/johanna

hellloooo

kom nyss hem från aleks, bilder kommer imorgon. Water for elephants va bland bästa filmerna jag ar sett. rekomenderar den och den är värd att se. nu ska jag väll tvätta bort sminket och såntdär.



Pussssssssssssss/johanna

water for elephants

va hemma från skolan idag med men mår mycke bättre nu. har inte kunnat blogga under dagen eftersom att jag inte har fått sitta vid datorn för mamma och pappa hehe. imorgon  är jag ledig eftersom att det är elevensvaldag ocg jag har profil. då ska jag, frida och matilda på bio, water for elephants. efter det ska jag tilla aleks som ahr fyllt år. tar nog med mig kameran då hehe. nu ska jag gå ner och göra någonting men lägger in trailen till filmen.




Pusssssssssssss /johanna

sjuk

ligger här i sängen och har väldigt roligt eller inte... skit tråkigt att vara sjuk men får väll stå ut. idag har jag inte gjort så mycket, kollat lite på one tree hill, kollat klart på total black out och sen har jag väll inte gjort så mycket mer. hoppas jag är frisk imorgon och sen på fredag är vi lediga :D sen äre ju påsklov lääängar :D nu ska jag sätta på en film Jersey girl blire. rekomonderar den faktiskt om du inte har sätt den. den är både sorglig och bra.



Pusssssssssssssssss/johanna

19:43

sitter här nyduschad och gör inget specielt. träningen gick väll sådär. blir ett kort inlägg nu eftersom att jag inte har sp mycket att säga och sen så mår jag inte så bra, hoppas jag inte blir sjuk bara :( snart blire csi miami eller navy csi, kan inte bestämma mig hehe.


vacker bild på mej och emmsiii(L)

Pusssssssssssss/johanna

mot träning

nu drar jag på träning.


'
Pusssssssssssssss/johanna

tisdag

sitter här och lyssnar på musik som vanligt. skolan idag va väll som vanligt förutom att vi fick sluta tidigare eftersom att alla lektioner skulle sluta halv 3 eller nått sånt tror jag. snart blire fotbollsträning och sen vet jag inte vad jag ska göra. juste idag på håltimmen gick jag emma, frida och aleks hem till aleks och vi kollade på total black out. rekomenterar det verkligen, skit roligt säger jag bara. avslutar med att säga grattis till aleks som blir 15 år idag och sen så slänger jag in en bild på henne.



Pussssssssssssss/johanna

helllloooooo

sitter här och lyssnar på musssiik. vädret är topppen, solen lyser och allt. när jag kom hem från skolan satte jag mig ute i solen med en tallrik med glass, gottt :D hur inte så mycket att skriva men har iallafall ingen träning idag, skön med tanke på hur trött och sliten jag är efter helgen. här är en bild från finalen igår. mitt lag är det vita. bilden tog jag från hedda.



Pusssssssssssss/johanna

hemma, rönnby VS rönnby

är hemma igen, va ju i örebro på cup. vi kom iallafall tvåa, förlorade finalen mot vårat andra lag hehe. vi vann iallafall alla matcher utom två. en oavgjord och så förlorade vi ju finalen. orkar inte skriva hur det blev i alla matcherna, ni kanske inte är så intresserade men vill ni veta kna ni bara kommentera. nu ska jag snart äntligen få lägga mig i min sköna säng, har saknat den. är skit trött men ska äta något nu sen blire sova.



Pusssssssssss/johanna

veckansblogg v14

vinnaren vecka 14 blev ida lindqvist , grattis :) klicka på bilden för att komma till hennes blogg.



engelska

sitter här i datasalen med emma. lektionen börjar om typ 40 minuter kul va? aja efter engelskan har vi trygg skolan och sen slutar vi. vid tre åker jag till örebro äntligen. hinner lägga ut vinnaren av veckansblogg innan jag åker iallafall. vi har haft skit sköna lektioner idag. på spanskan hade vi bara läxförör i 5 minuter sen slutade vi eftersom att niorna har nationella prov i engelska idag. sen på so:n fick vi byta sal till musiksalen och vår vikare visste inte det så hon kom typ 20 minuter försent så vi hann typ inte göra något. sen på bilden hade vi vikare och vi va i cafeterian eftersom att bildsalen har brunnit. vi ritade typ bara serier. min blev väldigt vacker hehe. slänger in en bild från arkivet eftersom att jag inte har någon bild på den här datorn.



Pussssssssss/johanna


ändrade planer



ändrade planer, gick ut och tog lite kort istället och det slutade med att jag la mig i en stol och solade lite i det underbara vädret. äntligen vår på riktigt. bilderna ovanför tog jag nyss och man kan verkligen inte tycka illa det här vädret. nu blire väll att packa och sen kanske det blir ut i det fina vädret om inte solen hinner gå ner.

Pusssssssssssss/johanna

dagen låt!



kom nyss hem från skolan, sitter här och lyssnar på den är låten över. i love it:D ska väll snart börja packa, åker ju till örebro imorgon för innebandycup. sen kanske mormor och morfar kommer hiti kväll och firar julia eftersom att hon har fyllt år.

Pussssssssssssss/johanna

kvällens låt!



Pusssssssssssssss/johanna

vårkännsla

va ute och fottade nyss. Va ute snabbt så bilderna vart inte så bra men de får duga. Nu känns det verkligen som att våren har kommit. fåglarna kvittrar, blommor börjar komma, snön försvinner och man kan cykla till skolan på morgonen utan att frysa. längtar skit mycket till sommarlovet. jag har bestämt att det här ska bli den bästa sommaren. bjuder lite smått på nytagna bilder.



Pussssssssssssssss/johanna

3mmsiiii

kom nyss hem från emmssiii. vi va först på stan och jag köpte ingenting men hon köpte ett par jeans, en tröja och en bekini. sen tog hon också hål i örat. efter det fottade vi lite bilder kommer kanske om ni har tur. hon måste bara skicka de först. nu ska jag städa mitt och lägga in lite låtar på min ipod så att jag och emma kan dunkdunkal lite i bilden på väg till örebro på fredag, lääääängtar.


vacker bild från i lördags(L)

Pusssssssssssssssss/johanna

hello

sitter här ny duschad och halv sover. matchen vann vi med 5-2 men jag fick spela back :O har aldrig spleat back, bara på träningar och det gick sämst:( nu ska jag väll sova snart är skit trött.


vacker bild jag ritade lite slarvigt under praoen.

Pussssssssssssss/johanna

emma + johanna

kom nyss hem från skolan, vi fick skippa svenskan idag eftersom att nada skullee någonstans. just nu sitter jag här och försöker få in lite metrologi i huvudet. snart blire match också mot 98:orna som jag skrev i inlägget under. imorgon efter skolan ska jag följa med emma ner på stan för hon ska ta hål i örat. sen fikar vi väll någonstans sen. sen så ska vi hem till henne eller mej och sen så ska hon lära mig lite i photoshop, tack emma (L) och bara för det så lägger jag upp lite vackra bilder på oss.







Pusssssssssssss/johanna

måndag

kom nyss hem från skolan och ska snart plugga. ikväll blire sista innebandy träningen för säsongen:( har match imorgon också mot 98orna (min lilla syster & hennes lag) sen på fredag blire äntligen örebrocupen längaaaar. jag och emma ska åka tidigare och kolla på det adnra öaget först :D aja nu ska jag väll plugga lite metrologi, skit kul eller inte. glöm inte att anmäla dig till min veckans blogg. klicka här för att komma direkt till inlägget.



Pusssssssssssss/johanna

söndag

idag är det söndag vilket betyder att det är skola imorgon. Under dagen har jag först pluggat, sedan spelat match och sedan pluggat igen. Matchen vann vi med 3-2 mot per-ols, de vann sm iår. gissa om jag är glad haha gjorde iallafall bara en assist. nu ska jag snart kolla på mean girls 2 som min syster hyrde igår till henne och hennes kompis. sen blir det väll one tree hill eller att sova, är skit trött. ses imorgon.



Pussssssssss/johanna

Grattis frida :D(L)

Nu ska jag snart göra mig iordning eftersom att jag ska hem till frida som fyller år idag, grattis (L) idag mest pluggat men har också kollat på ett hus med mamma och pappa och sen har jag också kollat på min lillasysters match.  slänger in lite bilder på mej och frida.





pusssssssssssssss/johanna

vinnare veckansblogg v.13

Vinnaren av veckansblogg v13 blev elin. klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)




Ben and jerry's

Sitter här nydushad och kollar på tv samtidigt som jag äter Ben and jerry's(L) snart blire bigbrother eftersom att frida tyckte jag skulle se det idag hehe. idag har jag ju praoat va väll lite långtråkigt idag men jag fick sluta tidigare, nästan en timme (Y) Nu ska jag väll äta upp min ben and jerry's innan den smälter.


finfina bilder här va?

johanna

RSS 2.0