Nyårsafton

image descriptionimage description sitter här i min husvagn och chillar med syste i våra one piece. Snart ska vi gå och grilla något med familjen eriksson och deras kusiner. Under dagen har vi vart vid backen men det var bara de vuxna som åkte och sen har vi även bastatt. Eftersom att det är nyårsafton idag så ska jag önska er alla ett gott nytt år och njuta av att jag slipper fixa mig idag och bara gå runt i min one piece. Kram/ johanna

hemma

Kom hem från Uppsala igår så jag har inte kunnat skriva något. Var ju där på cup som jag skrev i det förra inläget och vi förlorade semifinalen i a-slutspelet mot täby med 2-1 tror jag det var.När jag kom hem var jag sjukt trött och sliten så jag sova haha.

Idag har jag vart med mamma lite överallat och letat snowbord kläder men hittade inga. Nu ska jag snart åka till min husvagn som står i mora så räkna inte med någon bra uppdatering. Ha det bra!



kram /johann

26 Decemeber

Uppdateringen har varit sämst de senaste dagarna jag vet. Har inte hunnit och orkat. Men iallafall så i fredags alltså på julafton var jag ju hemma hos mormor och morfar som jag skrev tidigare och igår fick vi gäster. Idag har jag vart på erikslund och fick med mig One tree hill säsong 5 hem vilket jag tittar på nu, sen har jag även packat eftersom att jag imorgon åker iväg till uppsala för att spela storvretacup.

image description
bilden har ni sätt förr...
Kram /johanna

Dag 24 - En bild på någon/något du älskar


Innebandy<3

På väg till mormor och morfar

image descriptionimage description

Dag 23 - En bild från en dag du minns



kram /johanna

23 December

Nu under dagen har jag följt med mamma till ica och handlat, julpyntat lite här hemma och även gjort lite julgodis. Snart ska jag och syster göra knäck och sen ska vi sätta på godis och sånt på pepparkakshuset. I morgon är det äntligen julafton och då åker jag till mormor och morfar och firar där med dem och mina kusiner.



kram /johanna

Dag 22 - En bild på något du vill ha



kram /johanna

JULLOV!

.

Dag 21 - En bild du har tagit



kram /johanna

mot träning

image description

kram /johanna

...



kram /johanna

20 december

Sitter här och gör inget speciellt. Under dagen har jag vart på erikslund och shoppas lite och innan det var jag i skolan. Vi hade elevensvaldag och jag hade först önstagalan, vi skulle fixa lite inför den och sen hade jag grovy movie och där kollade vi på valentine's day.

Nu ska jag gå ner och diska och sen blir det väll film eller något sånt. Imorgon har jagvanliga lektioner
fram till lunch och sen ska vi städa.

image description

kram /johanna

Dag 20 - En bild på dig och en vän



kram /johanna

before i die...



kram /johanna

MANGE BJUDER

Känns skit skönt att det är lov om tre dagar och att jag inte har en ända läxa kvar på hela året. På lördag är det även julafton och det ända som fattas är att man inte kan åka snowbord än. Säger bara som matilda, BOOYEAH!!!

Har precis kommit hem från skolan och sitter här och gör ingenting alls. Vid sex är det träning och jag vet inte vad jag ska gör innan det.





Dag 19 - En bild som påminner dig om den senaste sommaren



kram /johanna

Dag 17 - En bild på dig för några år sedan.



kram /johanna

match, match och åter igen match

Har precis kommit hem, har vart i virsbo och spelat match. Vi vann med 1-22 och jag gjorde fem mål. Nu ska jag bara chilla en liten stund och sen är det match igen mot köping.

Matchen igår vann vi med 9-6 tror jag det var och jag gjorde ett mål. Efter det åkte jag direkt till malin och var där med massa och sov även kvar där.



kram /johanna

mot match

image description
nu drar jag på match, ciao.

kram /johanna

nästa: stan

image description
Nu ska jag snart åka ner på stan med mamma och kolla på julklappar. Efter det blir det att kolla på min systers match och sen lite senare  på eftermiddagen har jag match mot sura. Sen är det bara att skynda sig hem för sen ska jag till malin med massa.

kram /johanna

One tree hill



nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på one tree hill!

kram /johanna

FridaY

Kom hem från träningen för en stund sen och ska snart duscha. Efter det blir det att sätta på en bra film vet dock inte vilket än.


bild i repris...

kram /johanna

Dag 16 - En bild på en plats du vill åka



hawaii

Kram /johanna

plugg

Just nu sitter jag och skriver klart engelska uppgiften som ska in i morgon och pluggar till det förhoppningsvis sista provet för i år, vi ses i morgon!


bild i repris...

kram /johanna

Dag 15 - En bild på en tid du saknar


Danacup

kram /johanna


@espresso house


sitter på espresso house med emma, ciao.

grattis emma!

Har ju ingen skola idag så nu ska ja snart åka till emma som även fyller år idag, grattis!



kram /johanna

mot ica maxi!

image description

kram /johanna

Onsdag


kom precis hem från skolan och sitte här med musik i högtalarna. Är ledig imorgon om ni ville veta. musiken var inställd så vi slapp studiepasset och spanskan, chill. Nu ska jag städa mitt rum och sen lite senare är det match mot kungsör.

kram /johanna

Dag 14 - En bild på dig när du var liten




kram /johanna

Dag 13 - En favorit bild.



kram /johanna

kandeeshop.se



Älskar de här, de är sjukt snygga ju!

kram /johanna

lucia

har precis kommit hem från skolan och sitter här och ska snart plugga biologi. Det är ju lucia idag och det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. Repetionen igår gick ju verkligen inte bra haha. bjuder på två bilder som jag tog från fridas blogg.






kram /johanna

let it go


Dag 12 - En bild på dig för ett år sedan.



kram /johanna

Dag 11 - En bild på dig


/från i sommras/

kram/johanna

tredje avent

Nu under förmiddagen har jag kollat på när mitt lag spelade mot 98:orna (min syrras lag). Nu ska jag plugga, har två inlämningsuppgifter och ett prov nästa vecka, kul kul.

create avatar

kram /johanna

one tree hill

Under dagen har jag bara åkt till erikslund med mamma och sen pluggat. Just nu sitter jag och kollar på one tree hill och ska fortsätta med det nu.




kram /johanna

Dag 10 - En bild på någon i din familj.



kram /johanna

Dag 9 - En bild från förra vintern.



kram /johanna

fredag

Idag är det äntligen fredag och nu återstår bara en riktig vecka i skolan, chill. stannade hemma från skolan idag eftersom att jag är sjuk, eller har mest bara ont i halsen.

nu ska jag snart eller om en timme kolla på idol. heja Amanda säger jag bara!



kram /johanna

xxx



kram /johanna

love



kram /johanna

Dag 8 - En bild på något/någon jag inte kan leva utan.



kram /johanna

Dag 7 - En bild på dig och en vän du inte har varit med på länge.



kram /johanna

Grymt


Dag 6 - En bild på något roligt.



kram /johanna

tumblr

Sitter här och skriver på både so och engelska uppgifterna. Om en stund kanske jag åker till erikslund med mamma och fixar lite julkalppar och sånt. Nu har även jag som många andra skaffat mig en blogg på tumblr så gå in på http://jjohannabertils.tumblr.com/.

kram /johanna

sm

Dagen har spenderas i uppsala eftersom det var sm där med skolan. vi spelade oavgjort båda matcherna så vi gick inte vidare. Sen var det bara hem och äta och sen vidare på träning. Nu ska jag snart köra lite egen träning här hemma eftersom jag är sjukt sugen på att träna så vi ses!



kram /johanna

Dag 5 - En bild från i sommras.



kram /johanna

Dag 4 - En bild på ditt rum.



kram /johanna

Andra advent

sitter just nu med världens hicka och har gjort det ett tag nu, skit irriterande. Under dagen har jag först spelat match mot arboga. vi vann med 6-1 och jag gjorde två mål och en assist. Efter det kom mina kusiner hit och fikade eftersom de hade vart här i västerås och shoppat. Nu sitter jag här skriver lite på både min engelska uppgift och so uppgift men ska sluta med det nu och sätta på en film istället.

I morgon blir det att åka till uppsala för att spela innebandy sm med skolan, chill.


bild från google...

kram /johanna

Lördag

Under dagen har jag bland annat vart på erikslund med mamma, pappa och syster. Köpte ingenting faktiskt förutom att mamma och pappa köpte fotopapper till mig hehe. När jag kom hem skrev jag ut lite foton och hängde upp dem i mitt rum. bilder der ni här nere.

Nu får vi snart gäster som kommer hit på lite middag och glögg, vi ses!


crop image

kram /johanna

Dag 3 - En bild på din favorit sport.


innebandy
kram /johanna

idol nästa

Har precis duschat efter en rolig träning och ska nu gå och sätta mig i soffan med en skål ostbågar och bara chilla framför idol. vi ses!



kram /johanna

welcome to loserville, population: You



kram /johana

torsdag


nu har jag spenderat hela eftermiddagen med plugg och ska snart kolla på csi men ska först fota lite, vi ses!

kram /johanna

Dag 1 - En bild som du blir glad av.


kram /johanna

1 december

Idag är det äntligen första december och det är bara 24 dagar kvar till julafton. Dock är det tråkigt att inte snön har kommit än men vi får hoppas att den kommer innan julafton iallafall. Enda fördelen med att den inte har kommit är att jag kan cykla till skolan, hehe. Det tar hundra år att gå.  aja nu ska jag snart dra till skolan för lite studiepass, spanska och musik så vi ses.



kram /johanna

RSS 2.0