söndag

hej allihoppa, har varit i min husvagn i mora och har därför inte bloggat. Men nu är jag iallafall hemma och ska ta och sätta på en film eller något och kanske plugga lite.


gammal bild...

kram /johanna

Torsdag

Nästan hela eftermiddagen har gått åt till att plugga och packa. Skolan var rätt så chill som alltid på torsdagar. Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sen vid nio blir det csi miami.


kram /johanna

tisdag

Har fixat lite på desigen på bloggen en liten stund nu men koderna ville inte samarbeta med mig idag så jag fixar det någon annan dag. Förutom det har jag bara pluggat sedan jag kom hem från skolan och ska väll fortsätta med det nu. Det är väll ungefär så här jag kommer spendera kvällen och sen ska jag även klockan åtta kolla på csi ny.



kram /johanna

film dax

Dagen har till största delen spenderas hemma med mina kära skolböcker. Har även spelat match mot sura och vi vann med 7-4 och det blev ett mål och en assist för min del. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, vi ses i morgon!


bild i repris...

kram /johanna

Lördag

Dagen började med att jag och mamma åkte till jensen på öppethus. När vi väl kom dit upptäckte vi att vi hade tagit fel på tiden och att det var om två timmar så vi gick på stan en liten stund istället. Fick med mig två par jeans, en tröja, en jeans väst och en jacka hem. Efter det spelade jag match mot malamaberg tror jag det va och vi vann med 10-0. Nu ska jag antingen spela cod eller kolla på film, vi får se.

image description

kram /johanna

it's friday!

Uppdateringen har varit sämst de senaste dagarna jag ska bättra mig jag lovar.

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Har pluggat en stund och ska snart gå ner och äta. Om ungefär en timme ska jag tillbaka till skolan för att redovisa och sen det vid fem ska jag på träning.


kram /johanna

Äckligt



Kram /johanna

Tisdag

Eftermiddagen har spenderas här inne i mitt rum med skolböckerna. Har pluggat ända sedan jag kom hem  och är nu klar för dagen, känns skönt. Är sjukt sugen på att träna just nu så det blir väll ett eget litet träningspass här hemma om en stund om jag orkar.

image description

kram /johanna

måndag

Kom hem från skolan för en stund sedan och sitter nu och gör ingenting. Tror att jag ska sätta på en film nu och sen vid 6 är det träning.

image description

kram /johanna

5-0

Sitter här nyduschad och gör ingenting alls. Idag har jag bara spelat match mot örebro och vi vann med 5-0. Frida kommer till mig om kanske en timme och sen ska vi vidare till malin för att fira henne och ida.


bilden har ni sätt förut...

kram /johanna

Fredagen den 13

Hola amigos! Har precis kollat på criminal minds och ska snart sätta på ett avsnitt av vampire diaries. Hr snart kollar klart på alla säsongerna som har kommit ut. Någon snäll som vill ge mig lite tips på bra serier?



kram /johanna

mot träning

image description

@hemkunskapen


american flag


fixade ihop det här nyss lite snabbt och ska nu kolla på Charlie St. Cloud.

kram /johanna

vampire diaries

Uppdateringen suger jag vet men har inte haft tid eller ork. Nu har jag iallafall duschat nu efter träningen och ska snart sätta på vampire diaries.



kram/ johanna


Nästa: träning

image description

Nu har första skoldagen efter lovet vart och jag längtar inte precis till alla läxor och sen har vi ju nationella också. Aja ska iallafall på träning snart, har inte tränat på länge nu eftersom att vi har haft uppehåll. Men nu får jag iallafall träna.

kram /johanna

Dagens outfit



Svarta jeans: cubus
Pippi tröja: Gina Tricot

kram /johanna

sö(m)ndag

Jag vet att min blogg är tråkig just nu men jag har ingenting att skriva om och jag lovar att jag ska bättra mig. Idag har jag iallafall gjort ingenting alls vilket är rätt så skönt ibland. Idag blir det även att lägga sig tidigt eftersom att det är skola i morgon. Kommer inte orka upp till klockan halv sju om man tänker på att jag vaknade halv tio idag. Nu ska jag checka lite bloggar, vi ses!



kram /johanna

godmorgon!

crop image

kram /johanna

Lördag

Under dagen har jag inte gjort så mycket. Mormor och morfar kom hit och åt och sånt. Åkte även iväg en liten stund till hälla men fick inte med mig något hem. Just nu sitter jag här och kollar på vampire diaries men ska snart gå och duscha.



kram /johanna

blogresponse

Nu har jag skaffat blogresponse så nu är det bara för er att fråga om ni undrar över något så svarar jag så fort jag kan.

...



kram /johanna

stan

Har precis kommit hem fran stan. Fick bara med mig ett par shorts (de på bilden). Nu ska jag fortsätta städa mitt rum och sen lite senare i kväll får vi gäster på middag och sånt. Vi ses senare!


bild från http://www.ginatricot.com

kram /johanna

God Damn You're Beautiful


kram /johanna

Friends

Nu har de precis dragit och jag sitter och väntar på att matilda ska logga in så att jag kan skicka bilderna till henne. Under kvällen har vi ätit tacos, druckit energidrycka,haft ett litet hemma spa med fotbad och ansiktsmask och även kollat på film. Slänger in några av bilderna från kvällen.



kram /johanna


Hej alla johannas läsare matilda här!!

Sitter just nu i soffan med mina underbara vänner ida, emma och johanna och tittar på en film som är sjukt bra !! Därför ska jag titta vidare nu! Johanna får berätta lite bättre sen vad vi har gjort och visa lite bilder !
FÖLJ MIN BLOGG !!
matildaelvira.devote.se

BROR BILD !

tjejkväll

sorry för dålig kvalite...
kram /johanna

Tisdag

Sitter just nu och kollar på Vampire diaries och tar det lugnt. Idag har jag inte gjort någonting alls bara städat rummet och massa sånt. Sorry för den dåliga uppdateringen jag har inte haft någonting att skriva om men jag lovar att jag ska bli bättre. I morgon blir det antagligen en spadagen med några vänner och mer än det vet jag inte än.


kram /johanna


Should've Kissed You



Kram /johanna

1 Januari

HAr precis kollat klart på One tree hill säsongen och sitter just nu och gör inget speciellt. Kom hem idag runt 6 och har inte gjort så mycket sedan dess. Igår åt vi god mat och kollade på smurfarna tillsammans med tova och fridas familj och deras kusiner. Körde på one piecie som outfit så det var en rätt så chill kväll. Här kommer lite blandade bilder från helgen uppe i Mora.




kram /johanna



RSS 2.0