mot träning


image description
nu ska jag snart åka på träning. Efter träningen kommer malin hit och färgar mitt hår, vi ses.

kram /johanna

grymm






kram /johanna

måndag


bloggnigen är inte på topp nu som ni kanske har märkt. har inte haft någonting att skriva och har inte orkat men nu blir det ändring på det. Om jag inte hittar på något annat att göra idag så blir det att göra en ny design till bloggen. Vet att jag har sagt det förut men jag blir aldrig nöjd.



image description

image description


kram /johanna

movie time

har inte orkat blogga något idag, sorry. har iallafall bara spelat match mot lillån och vi förlorade med 4-2 tror jag det blev. nu ska jag kolla på soul surfer så vi ses.




kram /johanna

höstlov

Nu är det äntligen höstlov och jag sitter här och gör absolut ingenting, skit skönt. Vid fem är det träning så det blir en chill kväll här hemma efter det antar jag med idol och godis (om mamma köper till mig). har inte så mycket mer att säga nu så ni får ha det bra.



kram /johanna

godmorgon!

sitter här ensam i mitt rum och pluggar. har precis blivit klar med spanskan och nu återstår bara mvg-uppgiften på son, har ingen aning om vad jag ska skriva. vid tio i ett börjar skolan och efter det ska jag på öppet hus på john bauer eller klara. sen ska jag hem till mina kusiner.



Kram /johanna

onsdag

sitter här tillsammans med spanska böckerna och pluggar. trevligt, trevligt. vid fem är det träning och sen blir väll hem och plugga igen. börjar inte förren tio i ett i morgon men med sån tur som jag har så har jag möte klockan tio över åtta, man ba ja. blir väll att åka dit i en halv timme och sen åka hem igen för att senare åka tillbaka. aja nu ska jag sluta skriva och gå ner och byta om till träningskläder, jag vet att ni antecknar.


Foto och redigering: Johanna (jag) Modell: Frida
Utrustning: Canon EOS 500D




kram /johanna

hangover



kram /johanna

beronde...



kram /johanna

so, so och ännu mer so

sitter här och pluggar so vilket jag har gjort hela dagen. hade elevensvaldag idag i skolan och jag valde so. har skrivit på so inläminsuppgiften i ungefär 5 timmar idag men är fortfarande inte klar. nu under eftermiddagen och kvällen blir det att skriva klart son och även plugga spanska.



kram /johanna

i skolan

Har rast och jag tog en liten trevlig resa till paris.
kram /johanna

bilder

bilder från igår när jag var ute och fotade med frida.










kram /johanna

söndag

hemma från bion nu och ska snart gå och lägga mig. ska upp klockan 6 imorgon, kill me. tur att det snart är lov iallafall.



kram /johanna

tävlar



är med och tävlar här. tävlar med bilden här ovanför.

kram /johanna

abducton

matchen slutade 3-0 till oss och själv gjorde jag två av dem.

sitter just nu och fönar håret. när jag är klar ska jag åka till frida och fota lite med henne, sen ska vi vidare och kolla på damernas match. Efter det blire middag och bio med aleks och oliva. det blir abduction och trailern kan ni se här under.

mot match

trött men taggad tjej som snart ska spela macth mot sala silverstaden, ciao.
kram /johanna

without you



kram /johanna

idol

sitter just nu och kollar på idol och ritar eftersom att jag missade det igår på grund av matchen. senare ikväll ska jag hem till matilda med tjejerna. aja nu ska jag fortsätta med det jag gör, hare bra!



gammal

kram /johanna

ikea


sitter just nu på ikea och fikar med mamma. Har köpt hår färg nu och har även köpt en stickad kofta. Snart ska vi åka och hämta frida och åsa och sen åka vidare till jensen, vi ses.

godmorgon!

har precis gjort mig klar och ska snart åka och köpa färg med mamma. Efter det ska vi till jensen på öppet hus tillsammans med frida och hennes mamma. hare bra!
kram /johanna

nu drar jag på match

kram /johanna

fredag

idag är det äntligen fredag och jag har precis kommit hem från skolan. hade fysikprov idag, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. hade också utvecklingssamtal och det gick också bra, dukigt tjej you know. kvart över fem idag är det samling för div 3 match mot halsta och efter det blir det idol.



kram /johanna

criminal minds

har precis pluggat klart och får hoppas det det går bra på fysikprovet imorgon. nu ska jag ta det lugt fram till nio för då blire criminal minds. länge sen jag såg det nu, brukade alltid se det förut men sen sluade det och nu har det börjat igen tror jag. det är iallafall idag, hehe.



kram /johanna

gymnasiemässan

nu ska jag snart dra till gymnasiemässan med mamma och sen direkt vidare till innebandy träningen. var på gymnasiemässan idag med skolan också, fick med mig lite papper hem så jag har suttit och läst dem ett tag. ska väll gå och packa mina saker nu, hejdå.



kram /johanna

mot skolan



kram /johanna

pluggish

sitter just nu här inne på mitt rum och pluggar so och fysik och det har jag gjort sen jag kom hem från skolan. har ingen träning idag vilket betyder läxdag. skolan idag har varit seg och jag var ovanligt trött idag även fast jag gick och la mig tidigt igår. Det blev inte bättre av att jag var tvungen att cykla hem från skolan i regnet. aja nu ska jag inte vara sur och fortsätta med pluggandet. hare bra!



kram /johanna

tävlar

är med och tävlar här. tävlar med bildden under.



kram /johanna

i'm sexy and i know it



kram /johanna

tävar

är med i en fototävling hos sandra. tävlar med bilden under och klicka på bilden för att komma till hennes blogg!



kram /johanna

pluggar


sitter just nu hemma hos aleks och pluggar på håltimmen tillsammans med henne, frida, emma & emma, kulkul.

trött tjej

Har precis kommit hem från matchen. vi vann med 20-2. de vi mötte var döva så det var lite läskigt haha. nu ska jag duscha och sedan blire att äta mat. kvällen spenderas väll framför tv om det är något bra på tv annars blire remember me.


gammal bild.

kram /johanna

godmorgon!

sitter här och gär inget speciellt. under förmiddagen ska jag plugga fysik och spanska sen vid tre äre samling för match mot örebro, tagga.

kvällen igår var grymm. förutom att vi fick vänta på maten i typ en timme eftersom att jag och matilda lyckades betala för maten men inte beställa, sen fick vi även vänta på bussen i lite mindre än en timme eftersom att den första åkte förbi oss för att den var full. ungefär vid nio kom vi äntigen hem till ida och där var vi resten av kvällen.

som ni kanske ser så har jag även bytt tillbaka till min gamla design eftersom att jag vart inte nöjd alls med den andra.




kram /johanna

väntar på maten


det blev ändrade planer och nu sitter vi istället på cafe gränen och väntar på maten. Efter det här ska vi hem till ida men det vet inte malin om än hehe. Kram /johanna

johanna goes städerska

före:





efter:






hela förmiddagen har gått åt till att städa mitt rum. nu ska jag bara ta det lugnt och kanske gå ut och ta lite kort fram till halv 6 eller nått. då ska jag till spicy med malin & matilda och äta. hare bra, för det ska jag ha!

kram /johanna

idol

sitter just nu och kollar på idol här nere alldeles själv och tänkte dela med mig av mina favoriter så dem ser ni här under, finns dock flera bra men de här är mina favoriter.
kram /johanna

på match

sitter just nu på kborg och kollar på när mitt lag spelar match. Innan det är jag tränat och varit i skolan vilket var rätt så chill idag. Vi leder just nu med 1-0 om ni ville veta ;)

väntar på bussen

Sitter just nu nere på stan och väntar på bussen alldeles själv. Har varit här nere och letat prao plats. Har även ätit lunch med mamma på spicy. Nu ska jag hem och sen vidare till skolan, börjar tjugo i två. Har inge mer att skriva nu och orkar inte lägga upp en bild så vi ses.

-

"Det var en gång en lärare som skulle ha undervisning för ett 1000-tal elever. Han kom in och tog upp en 500-hundring och sa " den som vill ha den här räcker upp sin hand". Alla räckte upp sina händer. han skrynklade ihop den och sa "alla som vill ha den nu räcker upp handen". Alla räckte upp handen fortfarande. Han stampade på den coh spottade på den och sa "Alla som vill ha den nu räcker upp handen". Alla räckte upp handen och då sa han " nu har ni lärt er att även hur smutsig, skitig eller äcklig nån är så är dom alltid lika mycket värda".



rolig tjej

kom hem från träningen för en liten stund sen. ska snart duscha men jag orkar inte. när jag väll kommer in i duschen kommer jag inte orka gå ur hhahah, rolig tjej.  har inte så mycket mer att skriva än att bloggen suger för tillfället och att jag inte har något kul att skriva. Har ni någon ide hur jag kan förbättra eller vad ni vill se mer av i bloggen så kommentera!



kram /johanna

erikslund

idag efter skolan åkte jag med mamma till erikslund ett tag. fick med mig ett par skor (de på bilden) ett par vantar och en mössa. Efter erikslund åkte vi idare till min syrras lags match och kollade de sista minuterna. nu ska jag diska eftersom att det är min diskdag sen ska jag väll inte göra så mycket mer. hare bra!



kram /johanna

it boy



kram /johanna

Dagens outfit



Tröja: monki
svarta jeans: Bikbok

kram /johanna

ny design



har ny design nu, om ni inte ser den så uppdatera sidan. vart inte så nöjd med resultatet och det är lite små missar här och där men fixar det någon annan gång när jag har tid. har tröttnat på min gammlla så var tvungen att byta, hoppas ni gillar den!

kram /johanna

måndag

kom precis hem från skolan och sitter här och äter macka med musik i högtalarna. idag äre träning och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. tror jag ska fixa lite på den nya desigen och sen så får vi hoppas att den blir klar idag.


en blond johanna


kram /johanna

Dagens outfit


svarta jeans: Bikbok
Pippitröja: Gina tricot

kram /johanna

söndag

kom hem från matchn för en stund sen. vi vann med 5-2 tror jag det blev och själv gjorde jag två mål. Under eftermiddagen ska jag göra klart svenskan och sen ska jag bara ta det lugt och kolla på film.Köpte två filmer igår när jag och papppa var på ica maxi, remember me och sex and the city 2 så det blir att se dem. ni får ha det bra!


på bilden: emma & malin

kram /johanna

nu drar jag på match

kram /johanna

blondiner har roligare men brunetter kommer ihåg det nästa dag

har precis kommit hem efter den rolig kväll hos malin med tjejerna. bilder kommer kanske sen om någon skickar. Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom jag har tidig match i morgon mot skälby, vi hörs.



Kram /johanna

lördag

sitter här och gör inget speciellt. har ingenting inplanerat idag så vi får se hur det blir. Eftersom att jag fick låna julias dator så är jag tvungen att länka henne så klicka här för att komma till hennes blogg.
kram /johanna

före & efter





kram /johanna

hola amigos!

direkt efter skolan så drog jag, malin och elin hem till mig för malin skulle färga mitt hår och bleka elins. resultatet får ni imorgon eftersom jag inte orkar fixa mitt hår nu.

vid fem vare träning och sen nu sitter jag här nyduschad och väntar på att idol ska börja. då ska jag sätta mig i soffan med min tjocka godispåse och bara chilla.


bild från under färgningen.

kram /johanna

vad gör vi? nu kör vi!

efter skolan har jag pluggat och sen följde jag med mamma till erikslund. fick med mig en stickad kofta och hårfärg. så imorgon efter skolan ska malin färga mitt hår brunt. hoppas det blir bra. efter det blire träning så hinner inte blogga något förens  i morgon kväll och då får ni bild på nya färgen.



inte den färgen på bilden, det är färg 6/75 ;)


kram /johanna

dagens outfit



tröja: Gina tricot
Svarta jeans: Bikbok

god morgon

så duktig som ja är så lyckas jag vakna halv 7 när jag börjar tio i ett. har suttit nere i soffan och ätit frukost och kollat på vakna med the voice. just nu vet jag inte vad jag ska göra. blir väll antagligen några skolarbeten som jag måste göra nu när jag ändå har tid.



Kram /johanna

dagens outfit



Linne: bik bok
Byxor: H&M
tjocktröja: Gina tricot

tisdag

hem precis ätit mellis eller det var för en stund sen. har inte någon träning idag så det blir att plugga lite idag och kanske fixar lite på den nya desigen lite senare också vi får se.


bild från innan sommaren


Pussssssssssssss /johanna

musikk

har precis duschat och sitter här och lyssnar på musik. träningen gick väll bra och är skit trött nu. blir att lägga sig tidigt ikväll.





pluggar...

sitter här och pluggar det sista inför so provet som är imorgon och sen blire att göra lite svenska också, kul kul... senare ikväll blire innebandyträning, vi ses.




kram /johanna

vakna med the voice

godmorgon, sitter här nere i soffan och kollar på vakna med the voice. skolan börjar med idrott klockan åtta nu på morgonen, kul. nu måste jag gå. hejdå


7-0

har precis ätit lunch, innan det va jag på match i sura. blev inringd imorse. vi vann iallafall med 7-0 och själv gjorde jag tre av dem. nu ska jag plugga och senare kanske det blir erikslund med mamma vi får se.


bild från förra vintern


Kram /johanna

lördag

matchen vann vi med 6-7. blev en assist och en utvisning för mig, hehe. sen blev det att stanna kvar med frida, matilda, isabell, marre och hedda och kolla på när damerna spelade. de förlorade med 5-4 tror jag det va. nu ska jag snart äta middag med familjen och ta det lugnt.


gammal bild

kram /johanna

älskar den här låten!


godmorgon

bloggade inte gåtr eftersom jag inte hade något att skriva om. va iallafall i skolan och sen vare träning och idol.

sitter här och kollar på one tree hill och väntar på att jag ska åka. ska spela match mot skälby i div 3.



kram /johanna

RSS 2.0